By: Dirk Prijs | April 03, 2016

Maandag 7 maart vond in Fort Voordorp de tweede editie plaats van de kennisquiz De Slimste Event Professional. Zo'n 150 event professionals kwamen samen om hun eventkennis te testen. 


Vragen in verschillende categorieën kwamen voorbij, zoals verzekeringen, locaties, techniek, catering, etc ... Niet alleen standaardkennis werd behandeld, maar ook actuele onderwerpen zoals de aankomende afschaffing van de VAR-verklaring. 


Opvallend resultaat was toch wel dat ruim 80% van de aanwezigen niet wist waar de term P.A. voorstaat als we het over een geluidssyteem hebben. Het goede antwoord is Public Adress trouwens! 


Als groep waren het de Culturele Locaties (PML & TLN) die het hoogst scoorden. 


Ilke Meijer van eventmarketingbureau EMboost kwam als b...

Category: Seminars 

Tags:

By: Dirk Prijs | April 03, 2016

De dag vóór het grootste live event van Nederland mochten de leden van het Genootschap voor Eventmanagers, samen met leden van MPI Nederland en genodigden van City Marketing Amersfoort, een kijkje nemen achter de schermen bij The Passion. 


Paul de Vos van EO & KRO/NCRV, Maarten van Lokven van LOC7000 en Yordi Grutters van de gemeente Amersfoort vertelden over hun betrokkenheid bij het evenement. Ook burgemeester Lucas Bolsius was aanwezig 'We zijn blij dat The Passion dit jaar eindelijk in Amersfoort plaats vind' vertelde hij enthousiast. 'We waren een aantal jaren geleden al in de race, maar toen kwam het er niet van'. 


Naast het organisatorische aspect kwam ook de actuele dreiging ook aan bod. 'Bij een evenement als deze liggen de versc...

By: sanne | March 30, 2016

Deze ontmoetingsmiddag voor professionals uit de eventbranche wordt georganiseerd door Master in Event Management. Het vindt plaats op donderdag 21 april van 16:30 tot 20:30.  Geïnteresseerden kunnen zich hier inschrijven.

By: sanne | March 22, 2016

PERSBERICHT

AMERSFOORT- Wat komt er allemaal kijken bij de organisatie van het grootste live event van Nederland? Ruim 150 eventprofessionals krijgen hier antwoord op tijdens een kijkje achter de schermen bij 'The Making of The Passion' op woensdag 23 maart in Amersfoort. ‘The Making of The Passion’ is een unieke samenwerking tussen MPI Nederland, Genootschap voor Eventmanagers en Locatie Amersfoort.

Bij ‘The Passion’ komen live-event en televisieproductie samen en is het publiek onderdeel van het verhaal. Amersfoort is trots om dit jaar het tv spektakel The Passion te mogen ontvangen. The Passion vindt donderdag 24 maart plaats op het Eemplein in Amersfoort en wordt live op  televisie uitgezonden door de EO/KRO-NCRV. Het programma is goed vo...

By: sanne | March 21, 2016

Een sfeervolle en verrassende entreelobby, met direct daarachter een enorm beursoppervlak waar niet minder dan zo’n 175 exposanten zich presenteren én een inspirerend kennisprogramma. event 16 is dé belevings-, inspiratie- en ontmoetingsplek voor iedereen die in de evenementensector actief is.


In de nieuwste editie van magazine De Eventmanager – die deze week uitkomt – staat een artikel over de beurs. 

Tot aanstaande woensdag 23 en donderdag 24 maart op ons PML jubileumpaviljoen in de Jaarbeurs in Utrecht! 

Category: geen categorie 

Tags: event 16 

next>>