top of page

3x best gelezen in 2020



Het afgelopen jaar namen de online events, platforms en communicatietools een vlucht. Dat is ook terug te zien in de enorme interesse in artikelen over deze onderwerpen. Al in maart 2020 beseften veel eventmanagers dat met de start van de eerste maatregelen er alternatieve mogelijkheden moesten komen om contact te houden met relaties, klanten en collega’s. In een jaar tijd zijn de digitale ontwikkelingen zo hard gegaan en toch is de behoefte aan live ontmoetingen nu groter dan ooit. Hopelijk staan er volgend jaar in de top 3, drie artikelen over de meest bijzondere live events van 2021.

Top 3 In dit artikel blikken we wekelijks nog 1x terug op de best gelezen artikelen van 2020, om te beginnen bij de absolute nummer 1:



6x online events organiseren

2458 keer gelezen De eerste inzichten en mogelijkheden in kaart gebracht voor het organiseren van online evenementen. Alhoewel sommige eventbureaus en organisatoren al decennia online evenementen organiseerden, was dit moment voor veel eventmanagers de eerste kennismaking met online ontmoetingen organiseren. Inmiddels zijn online evenementen niet meer weg te denken en behoort dit tot de basiskennis van elke eventmanager. Bekijk dit artikel >

 

Lees ook het vervolg uit deze serie.

 

Tekst: Annemieke van Hees

9 weergaven
bottom of page