top of page

About You Agency wordt You AgencyAbout You Agency, een vooraanstaand managementbureau dat het mediatalent van nu en de toekomst vertegenwoordigt, heeft met trots haar rebranding aangekondigd. Vanaf heden zal het bedrijf verder gaan onder de naam You Agency. Deze herpositionering is het resultaat van een strategische visie die gericht is op het versterken van de merkidentiteit om talenten nog beter te ondersteunen en naar een hoger niveau te tillen.

Maartje IJzerman, oprichter van You Agency, verklaart: "Met trots kondigen we onze rebranding aan. About You Agency wordt You Agency. Deze nieuwe uitstraling weerspiegelt onze toewijding om talenten te begeleiden en hun persoonlijke brand naar nieuwe hoogten te brengen. We zijn enthousiast over deze ontwikkeling en kijken ernaar uit om nog meer succesverhalen te creëren onder onze vernieuwde identiteit."


Maartje benadrukt: "Hoewel onze naam verandert naar You Agency, blijven onze kernwaarden en dienstverlening onveranderd. We willen benadrukken dat onze talenten en opdrachtgevers kunnen blijven rekenen op dezelfde toewijding, expertise en persoonlijke aanpak waar we om bekend staan. De rebranding is een natuurlijke ontwikkeling die ons in staat stelt om onze focus nog beter te richten op het ondersteunen én laten groeien van talenten, terwijl we onze reputatie als betrouwbare partner in de media- en evenementenindustrie handhaven."

De vernieuwde identiteit zal zichtbaar zijn in alle communicatiekanalen, inclusief de website, sociale media en zakelijke documentatie. Huidige klanten en talenten kunnen rekenen op dezelfde toewijding en hoogwaardige dienstverlening die ze gewend zijn.

 

Over You Agency

You Agency is een full-service agency voor media talenten. We ondersteunen en begeleiden presentatoren, dagvoorzitters en sprekers op het gebied van diverse management- en marketing werkzaamheden. You Agency focust zich op de persoonlijke brand van het talent en denkt mee in het bepalen van de strategie en de positionering. Kijk voor meer informatie op www.youagency.nl.
67 weergaven

Comments


bottom of page