top of page

Bezoek de exclusieve preview


Als theaterlocatie is het Chassé Theater er op ingericht grote groepen gasten te ontvangen. Dat maakt het theater een uitstekende evenementenlocatie waar u uw evenementen naar hartenlust kunt inrichten. Uiteraard kunt u als eventmanager ook een deel van uw programma vullen met een van onze theater- of filmvoorstellingen want wij hebben alles in huis! Schoonheid van het zuiverste water en amusement van gewapend beton. Wij laten uw hersens kraken, op het moment dat u dacht alles al te snappen, brengen wij houten klazen aan het swingen en koele kikkers aan het huilen.


Theater is live communicatie en kan een goede versterking zijn van de boodschap die u als eventmanager uit wilt dragen. Combineer daarom voorstellingen als Amadeus, Hello, Dolly! of ’t Schaep met de 5 pooten met uw symposium, ledenvergadering of relatie-evenement.


Op dinsdag 7 mei 2019 geven wij een preview op het volledige theaterseizoen 2019-2020 startend in september. We nemen u letterlijk mee, want we hebben een bijzondere route door het theater uitgestippeld. Onderweg ziet u artiesten uit verschillende genres en wordt u bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in het Chassé Theater.


Uiteraard informeren wij u over de mogelijkheden voor een onvergetelijke avond voor grote gezelschappen en ontvangt u als een van de eersten ons nieuwe seizoenboek! Mis deze bijzondere avond niet!


Aanmelden kan via arrangementen@chasse.nl (max. 2 personen per aanmelding).


Tekst: Chassé Theater, Breda

64 weergaven
bottom of page