top of page

De BorrelFabriek zoekt een accountmanagerWie wij zoeken

Per direct zijn wij op zoek naar een ervaren Accountmanager die onze bestaande opdrachtgevers meer dan happy houdt, maar tegelijkertijd onze honger naar meer en nieuwe business weet te stillen.


Heb jij ervaring in de evenementenbranche of nog beter in de catering wereld en word je blij van alles wat met eten en drinken te maken heeft? Lees dan snel verder!


Wie zijn wij

Wij zijn De BorrelFabriek: een catering loving family met een creatieve kijk op catering.

Als conceptcateraar van het eerste uur, trakteren wij onze opdrachtgevers op creatieve concepten, nieuwe smaken en bijzondere ervaringen. Dit doen we sinds 2003 op talloze evenementen en op de meest toonaangevende locaties, van groot tot klein en van chique tot informeel. Wij zijn voortdurend in beweging, borrelen van de ideeën en wij vragen ons met elkaar constant af hoe catering anders, beter, duurzamer én leuker kan. Dit doen wij met een team vol specialisten, food fanaten en vakidioten met als gemeenschappelijke deler de liefde voor het vak.


Wie ben Jij

Jij bènt Sales. Jij hebt niet alleen het talent in huis om opdrachtgevers vanaf het eerste moment ‘beet’ te pakken, maar je loopt ook over van de ideeën hoe deze prospects te benaderen. Je bent een echt aanjager, een doener en een belangrijke schakel in ons verkoopteam. Vanuit een flinke bak ervaring in de branche en vanuit een voorliefde voor alles wat met eten en drinken te maken heeft, houd jij bestaande relaties happy en maak jij prospects tot nieuwe opdrachtgevers die nooooit meer anders willen :-). Hoe je dat doet? Je bezoekt prospects en opdrachtgevers die je vervolgens enthousiast maakt. Je denkt met hen mee over hoe catering kan bijdragen aan hun event doelstellingen. Je vertaalt dit in de allerleukste voorstellen die je zelf schrijft, vol staan met creatieve ideeën en er gelikt uit zien.


Jij gelooft net als wij dat catering zoveel meer is dan het serveren van eten en drinken en je kan je vinden in onze overtuiging dat je dit op een zo duurzaam mogelijke manier doet. Gedurende het salestraject blijf je het aanspreekpunt van je eigen projecten die door ons operationele team voorbereid en uitgevoerd worden. Je bezoekt je eigen events om daadwerkelijk die blije opdrachtgever te zien en te genieten van het eindresultaat. Zo werk je voor de mooiste bureaus, de leukste merken op de gekste plekken. Kortom, je bent een Busy Bee die iedereen enthousiast krijgt, dol is op dynamiek én uitdaging met maar één doel voor ogen: Happy Clients!


Ja, dit ben ik!

Herken je jezelf in bovenstaande en begin je te borrelen van blijdschap? Check dan even of je onderstaande checklist ook kan afvinken.

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie

 • Ervaring in de catering- en/of eventbranche is een dikke pré

 • HBO werk- en denkniveau, Hogere Hotelschool zou mooi zijn

 • Zelfstandig, ambitieus, ondernemend, overtuigend en doelgericht

 • Creatief van geest en nieuwsgierig naar alle trends & nieuws rondom eten en drinken

 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

 • Ervaring met SMART, ons slimme eventmanagementsysteem, is niet nodig, maar wel 1-o voor!

Wij bieden

 • Een bedrijfscultuur met als motto ‘We like to say Yes we can!

 • Een uitdagende functie met een breed werkveld o.b.v. 40 uur per week

 • Veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ruimte voor eigen ideeën

 • A catering Loving Family: een team vol bevlogen collega’s en de sfeer van een familiebedrijf

 • Tafelvoetbal op kantoor, confetti tot op je knieën tijdens elk personeelsfeest en met een eigen cocktailshaker in dienst is de maandelijkse borrel op frituurvrijdag ook voor onszelf een feestje

 • 1 x in de week sportuurtje onder werktijd met elk kwartaal een andere sport. Coming Up: Bootcamp

 • Een goed marktconform salaris in overeenstemming met niveau, ervaring en leeftijd


Vlinders in je buik? Klinkt goed?

We willen de functie zo snel mogelijk vullen dus mail je CV vóór 7 juni met een begeleidende brief, foto of video t.a.v. Kim Borrel naar kim@deborrelfabriek.nl

Bekijk onze website hier.Gelieve geen acquisitie naar aanleiding van deze vacature.


93 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page