top of page

De perfecte ruimte op een magische locatie


Intertent en Circuit Zandvoort zijn al jarenlang als partners aan elkaar verbonden. Met haar rijke autosport heritage biedt evenementenlocatie Circuit Zandvoort veelzijdige hospitality- en ontvangstmogelijkheden. De samenwerking met Intertent biedt daarbij de flexibiliteit tot het plaatsen van uiteenlopende tijdelijke accommodaties. Daardoor zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Voorjaar 2018 plaatste Intertent hun semipermanente accommodatie ‘Manhattan’ in de Tarzanbocht. De Paddock Club is een indrukwekkende ruimte, op een magische locatie, die wordt ingezet voor business events en publieksevenementen.


Circuit Zandvoort

Met het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit, 25 pitboxen, twee ruime paddocks, vijftien VIP-ruimtes, een compleet gemoderniseerd media center, drie parkeerterreinen, restaurant Bernie’s Bar & Kitchen aan de pitlane en een 600 M2-grote Paddock Club in de Tarzanbocht is Circuit Zandvoort, met onze rijke heritage, veruit de meest veelzijdige plek in de duinen aan de Noordzee. Waar race- en niet race liefhebbers kunnen genieten van een diversiteit aan publieksevenementen en de zakelijke markt terecht kan voor onder andere vergaderingen, productlanceringen, bedrijfsfeesten, VIP-ontvangsten en sponsoring van een van de prachtige event-titels.


Intertent

Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Wij denken mee, adviseren waar nodig en leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dit maakt ons al jaren dé vaste partner voor evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Zakelijke of culinaire events, productpresentaties, privéfeesten, festivals en tijdelijke huisvesting: er is geen wereld die Intertent niet kent. Uw wereld is onze wereld.


Porsche Days

Vorig jaar vierde Porsche Nederland haar 70-jarig jubileum. Tijdens de Porsche Days werd flink uitgepakt op Circuit Zandvoort, waarbij Intertent de tijdelijke accommodaties verzorgde.


Anne Pellekoorn – Product Marketeer Porsche

‘Bij een uniek evenement als dat van ons, op zo’n historische locatie, kiezen wij bewust voor kwaliteit. De kracht van zowel Intertent als Circuit Zandvoort is het meedenken om samen tot een optimaal product te komen. Kennis en ervaring maken daarbij het verschil’.


Uw partners in eventmanagement

Wat maakt een zakelijk evenement uniek en van toegevoegde waarde? Het gaat om de totaalbeleving. Zowel voor de gasten, als voor organisatoren en sponsoren. Wij adviseren u graag tijdens het voortraject, zodat er een perfecte afstemming is tussen uw wensen en ons aanbod. Door de vele opties en onze jarenlange ervaring kunt u als bedrijf precies de uitstraling creëren die u wilt. Want uiteindelijk is er één ding dat telt; het resultaat.

Intertent, vaste partner in tijdelijke accommodaties


Bekijk alle mogelijkheden op intertent.nl/evenementen/zakelijk.

T: 0251 – 21 66 95

E: info@intertent.nl


Circuit Zandvoort Business Events. Experiences that move you

Bekijk alle mogelijkheden op business.circuitzandvoort.nl.

T: 023 – 574 0740

E: welkom@circuitzandvoort.nl


Tekst: Intertent

85 weergaven
bottom of page