top of page

De perfecte ruimte op een magische locatieIntertent en Circuit Zandvoort zijn al jarenlang als partners aan elkaar verbonden. Met haar rijke autosport-heritage biedt evenementenlocatie Circuit Zandvoort veelzijdige hospitality- en ontvangstmogelijkheden. De samenwerking met Intertent biedt daarbij de flexibiliteit tot het plaatsen van uiteenlopende tijdelijke accommodaties. Daardoor zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.

Samen zorgen Intertent en Circuit Zandvoort voor tal van oplossingen voor elk type evenement. Van marketingevents tot bedrijfsfeesten. Dit jaar plaatsten we bijvoorbeeld bij de Historic Grand Prix en Circuit Run accommodaties voor productpresentaties en publieksontvangst.


Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is een inspirerende evenementenlocatie. Het 4,3 kilometer lange Grand Prix Circuit met 25 pitboxen, twee ruime paddocks, vijftien VIP-ruimtes, een compleet gemoderniseerd mediacenter, drie parkeerterreinen, restaurant Bernie’s Bar & Kitchen aan de pitlane en de nieuwe Dutch Grand Prix-lounge is veruit de meest veelzijdige plek in de duinen aan de Noordzee. Waar race- en niet-raceliefhebbers kunnen genieten van een diversiteit aan publieksevenementen en de zakelijke markt terecht kan voor onder andere vergaderingen, productlanceringen, bedrijfsfeesten, VIP-ontvangsten en sponsoring van een van de prachtige event-titels.


Intertent

Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Wij denken mee, adviseren waar nodig en leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. Dit maakt ons al jaren dé vaste partner voor evenementenbureaus, cateraars en intermediairs. Zakelijke of culinaire events, productpresentaties, privéfeesten, festivals en tijdelijke huisvesting: er is geen wereld die Intertent niet kent. Uw wereld is onze wereld.


Porsche Days

Porsche Nederland vierde haar 70-jarig jubileum op Circuit Zandvoort. Er werd flink uitgepakt tijdens de Porsche Days, waarbij Intertent de tijdelijke accommodaties verzorgde. 

‘Bij een uniek evenement als dat van ons, op zo’n historische locatie, kiezen wij bewust voor kwaliteit. De kracht van zowel Intertent als Circuit Zandvoort is het meedenken om samen tot een optimaal product te komen. Kennis en ervaring maken daarbij het verschil.' Anne Pellekoorn – Product Marketeer Porsche


 

Partners in eventmanagement

Wat maakt een zakelijk evenement uniek en van toegevoegde waarde? Het gaat om de totaalbeleving. Zowel voor de gasten, als voor organisatoren en sponsoren. We adviseren graag tijdens het voortraject, zodat er een perfecte afstemming is tussen uw wensen en ons aanbod. Door de vele opties en onze jarenlange ervaring kunt u als bedrijf precies de uitstraling creëren die u wilt. Want uiteindelijk is er één ding dat telt: het resultaat.

Meer weten? Intertent, vaste partner in tijdelijke accommodaties. Kijk op intertent.nl/evenementen/zakelijk


Circuit Zandvoort Business Events. Experiences that move you. Bekijk alle mogelijkheden op circuitzandvoort.nl/business120 weergaven
bottom of page