top of page

Deel 2 | 7x online teambuilding: Race around the world

Maak een virtuele tocht over de wereld waarbij alle teamleden een andere rol en andere informatie hebben. Dit moeten ze zo goed mogelijk samenbrengen om een goede strategie te kunnen bepalen.Race Around the World is een unieke en interactieve virtuele teambuildingsactiviteit die je team uitdaagt om hun weg over de hele wereld te vinden. Je hoeft je bureaustoel, of het comfort van je huiskamer als je thuis werkt, niet te verlaten. De teams voltooien een reeks lokale, nationale en internationale uitdagingen op iconische bezienswaardigheden.

Teams zijn uitgerust met de Go Team-app en enkele vreemde alledaagse voorwerpen. Spaghetti? Marshmallows? Origamipapier? Wat doe je hiermee ?? Teams kiezen een land en voltooien uitdagingen met betrekking tot die bestemming. In deze wereldwijde speurtocht zijn teams vrij om te beslissen welke landen ze virtueel zullen bezoeken. Ze voeren verschillende taken uit, elk geïnspireerd op het land dat ze vertegenwoordigen om ‘Hotspots’ te activeren en punten te verdienen. Met foto- en video-challenges, getimede vragen, creatieve uitdagingen, zal iedereen betrokken en geïnspireerd zijn.

Leerresultaten Race Around The World biedt collega´s die op afstand werken de kans om uit silo-rollen te ontsnappen, te communiceren met andere medewerkers en een informele band op te bouwen. Het spelformaat vereist dat teams agile planningsvaardigheden toepassen terwijl de doelstellingen zich gedurende het spel geleidelijk ontvouwen. Teams putten uit hun duidelijke communicatieve vaardigheden en gezamenlijke besluitvorming. De spelfasen moedigen deelnemers aan om hun probleemoplossende vaardigheden te herzien en te verbeteren. Teams worden geconfronteerd met een gemeenschappelijk doel terwijl ze even alles ontsnappen tijdens een virtuele reis rond de wereld


Race Around the World Deze online activiteit kan aangepast worden aan de groepsgrootte, tijdsduur en gewenste leerdoelen. Deelnemers: 8 of meer Duur: 1 - 1,5 uur

 

7x online teambuildingprogramma's op een rij

Dit was deel 2 van de serie 7x online teambuilding. Wil je ook deel 1 bekijken? Klik hier voor deel 1 Escape the Mob of bekijk het overzichtsartikel van online teambuildingprogramma's. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan aan voor een van de online demonstraties. In de komende periode lichten we steeds een online teambuildingprogramma voor je uit.

Meer informatie over het aanbod van online programma's en aanvragen kun je terugvinden op www.catalystteambuilding.nl/teambuilding-activiteiten.


Comments


bottom of page