top of page

Deel 4 | 7x online teambuilding: Heroes of Troy

Strategisch online bordspel waarin je wordt overladen met gegevens en wordt uitgedaagd om de juiste strategie te kiezen om van Sparta naar Troje te reizen.  Het verhaal van Heroes of Troy speelt zich af in de tijd van vóór de beroemde Trojaanse oorlog. Goede communicatieve vaardigheden en de betrokkenheid van alle teamleden zijn nodig om de hoofdpersoon Paris met zijn geliefde Helena te helpen ontsnappen aan de machtige Agamemnon en de legers van Meneas.

Heroes of Troy is een leuk en interessant strategisch spel waarin samenwerking tussen alle teamleden nodig is. Teams moeten tactisch nadenken, flexibel zijn en hun strategie aanpassen aan een verscheidenheid van steeds veranderende situaties. Heroes of Troy versterkt ook de vaardigheden van het team op het gebied van leiderschap en projectmanagement in een leuke en boeiende game. Sociale interactie en onderlinge betrokkenheid tussen de deelnemers worden ook vergroot.

Naast actieve oefeningen in teamwerk en het verrassingselement, is crisis-besluitvorming is ook een belangrijk kenmerk van Heroes of Troy.


Leerresultaten

Heroes of Troy is een uitstekende aanvulling op elke teambuilding- of werknemer engagementsactiviteit, omdat alle teamleden moeten communiceren en actief met elkaar bezig zijn terwijl ze hun strategische denkvaardigheden gebruiken en er tegelijkertijd van genieten!

Flexibel in de uitvoering kan Heroes of Troy worden uitgevoerd als een educatief programma met achteraf een evaluatie van het teamwork, of als een volledig entertainment programma met als doel om te socialiseren en deelnemers in een ontspannen sfeer te laten integreren.

Heroes of Troy is zeer geschikt als teambuilding instrument of om de betrokkenheid van medewerkers te stimuleren. Het helpt om deelnemers beter te laten samenwerkenen tegelijkertijd hunstrategisch denkvermogen te ontwikkelen.


Een strategisch spel voor tactische denkers

Deelnemers: vanaf 20 personen Duur: 2 - 3 uur


 

7x online teambuildingprogramma's op een rij

Dit was deel 4 van de serie 7x online teambuilding. Wil je ook de andere delen bekijken? Lees dan deel 1 t/m 3: deel 1 Escape the Mob, deel 2 Race Around the World, deel 3 The Infinite Loop of lees het overzichtsartikel van online teambuildingprogramma's. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan aan voor een van de online demonstraties.

In de komende periode lichten we steeds een online teambuildingprogramma voor je uit.

Meer informatie over het aanbod van online programma's en aanvragen kun je terugvinden op www.catalystteambuilding.nl/teambuilding-activiteiten.


Comments


bottom of page