top of page

Deel 7 | 7x online teambuilding: Go Remote

Een enerverend programma waar je in teamverband en individueel originele opdrachten gaat uitvoeren. Met als resultaat een serie filmpjes op van alle deelnemers die na afloop gedeeld worden.  

Go Remote is speciaal ontworpen voor extern personeel en mensen die thuiswerken. Elk individueel teamlid wordt uitgenodigd voor de activiteit met een QR-code en duidelijke instructies voor het downloaden van de app en het spelen van de game. Tijdens de activiteit voltooi je leuke opdrachten waaronder quizzen, video- en foto-challenges binnen een bepaald tijdsbestek. Voor sommige opdrachten heb je voorwerpen nodig zoals eenvoudige huishoudelijke artikelen. De taken kunnen volledig op maat worden gemaakt. Je kunt ervoor kiezen om korte en vooral leuke opdrachten in het spel op te nemen of custom bedrijfs specifieke opdrachten met grotere leerresultaten.

Deelnemers zijn verbonden door de conferencing-applicatie van uw keuze zoals Zoom of Teams. Onze deskundige facilitators zullen online zijn om de actie gaande te houden en zijn beschikbaar om de groep aan het einde van de activiteit door een debriefing te leiden.


Leerresultaten De kracht van Go Remote is de flexibiliteit. De taken kunnen expliciet worden ontworpen om de gewenste resultaten te matchen van een snelle energiser tot een leer- en ontwikkelingsprogramma. U kunt ook de manier ontwerpen waarop teams werken en verbinding maken. Individuen kunnen zelfstandig werken en komen aan het einde van de activiteit samen om hun ervaring te bespreken. Ze kunnen in een team samenwerken en via de app berichten verzenden in een wedstrijd tegen andere teams, terwijl ze de voortgang van hun team in realtime tegen de anderen in de gaten houden. Specifieke taken kunnen samenwerking vereisen met een of meer andere individuen, mensen met wie ze nog nooit eerder hebben gewerkt. De mogelijkheden zijn onbeperkt.


Go Remote

Teambuildingsactiviteit speciaal ontworpen voor externe werknemers en thuiswerkers. Deelnemers: vanaf 6 personen Duur: 30 minuten - 1,5 uur

 

Dit was deel 7 van de serie 7x online teambuilding. Wil je ook de andere delen bekijken? Lees dan deel 1 t/m 6: deel 1 Escape the Mob, deel 2 Race Around the World, deel 3 The Infinite Loop, deel 4 Heroes of Troy, deel 5 Peak Performance, deel 6 BlockBusters of lees het overzichtsartikel van online teambuildingprogramma's. Wil je het zelf ervaren? Meld je dan aan voor een van de online demonstraties.


Meer informatie over het aanbod van online programma's en aanvragen kun je terugvinden op www.catalystteambuilding.nl/teambuilding-activiteiten.

bottom of page