top of page

Deel II: Wie zijn de Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers?

De Preferred Partners van het Genootschap voor Eventmanagers vormen een bont en select gezelschap waar we trots op zijn. Vandaar dat we dit jaar gestart zijn met het maken van zogeheten Partner Profielen: wat langere verhalen die een inkijkje geven in de bedrijven en de personen die erbij horen in de spotlights zetten.Vorige maand presenteerden we de eerste 7 verhalen over onze Preferred Partners: wie zijn ze, waar staan ze voor? Vanaf deze maand vermelden we steeds welke nieuwe Partner Profielen gereed zijn. Dit keer is dat het profiel van Arian Schelling, manager sales & new business bij Rotterdam Ahoy. ‘Zijn’ Rotterdam Ahoy, want Arian vertelt er met aanstekelijk enthousiasme over. Lees hier zijn verhaal ‘Wat nodig is, wordt gewoon geregeld’.


Waarom Preferred Partners?

De groep Preferred Partners van het Genootschap bestaat anno 2019 uit 36 toonaangevende toeleveranciers en eventlocaties. Het Preferred Partnerschap werd ooit in het leven geroepen om de eventmanager te ondersteunen in zijn/haar vak, in de breedste zin van het woord. De Partners leveren daarmee, ieder voor zich en als geheel, een belangrijke bijdrage aan het Genootschap. In financiële zin, maar vooral door het delen van hun kennis en expertise tijdens de bijeenkomsten.


Wie wordt Preferred Partner?

Het aantal Preferred Partners is gekoppeld aan het aantal leden van het Genootschap, bij groei van het ledental groeit ook de groep Preferred Partners. Welke bedrijven Preferred Partner kunnen worden, is afhankelijk van een aantal selectiecriteria. Hun bekendheid in de branche bijvoorbeeld en wat ze de leden te bieden hebben. Daarnaast wordt gestreefd naar een evenwichtige opbouw van de groep en bij de keuze van nieuwe partners wordt gewaakt voor conflicterende belangen in de groep.


Eerder gepubliceerde Partner Profielen: Lees bijvoorbeeld nu de verhalen van


In magazine De Eventmanager 2019-1 verscheen eerder:

  • Miranda Hesselmans van MPS | food & design: ‘Hard werken, een beetje geluk en de juiste mensen om je heen’


Fotografie: Jeancarlo Nunes dos Anjos Tekst: Carla van Elst

16 weergaven
bottom of page