top of page

Dirk Prijs te gast bij Momice huiskamergesprekken

Op uitnodiging van Rutger Bremer, directeur van Momice namen Dirk Prijs (directeur Genootschap voor Eventmanagers, G14 en Platform Cultuur Locaties) en Thomas Mulder (directeur, We Are Alive) op dinsdag 24 maart deel aan de allereerste sessie van de Momice huiskamergesprekken.

Ontwikkelingen en digitale toepassingen

In informele setting en via een live videoverbinding spraken zij over de huidige ontwikkelingen en uitdagingen in het vakgebied: 'We waren als evenementenbranche enorm goed op weg en hebben ons sinds de vorige crisis in 2018 sterk ontwikkeld. Nu is binnen enkele dagen de gehele branche stil komen te liggen' aldus Dirk Prijs. 'Je ziet dat het ontzettend lastig is om op dit moment vooruit te kijken en bijvoorbeeld een lange termijn planning te maken. Ik hoop dat de bedrijven het hoofd boven water kunnen houden en we volgend jaar alsnog weer op volle kracht kunnen functioneren.' Het houden van live events is nu niet mogelijk maar online events winnen momenteel aan populariteit. Rutger Bremer vroeg hen naar de kansen en mogelijkheden van online versus live events. Zowel Thomas als Dirk gaven aan dat zij verwachten dat we in deze periode 'versneld kennis zullen maken met digitale toepassingen, maar dat dit nooit volledig live-events zal vervangen.'

Heb je deze eerste editie gemist? Via YouTube kun je deze huiskamersessie terugkijken en abonneren voor volgende edities.


29 weergaven
bottom of page