top of page

Duurzame keuzes voor De EventmanagerPractice what you preach. Deze editie met de circulaire transitie als belangrijk thema zette onszelf natuurlijk ook aan het denken: dit magazine wordt gelezen en dan? Meest voor de hand liggend: daarna wordt het weggegooid, hopelijk bij het oud papier. Omdat ook wij verspilling van grondstoffen zoveel mogelijk willen voorkomen, hebben we nagedacht over hoe wij op een duurzamere manier nieuws en verhalen met jullie kunnen delen. Conclusie: door te kiezen voor meer online en minder in print. Daarom gaat Magazine De Eventmanager plaats maken voor Jaarboek De Eventmanager.


Uitgebreid: De Eventmanager online

Wij vinden het belangrijk om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van onze lezers – vooral onze leden – en onze artikelen en reportages te presenteren in een vorm die past bij deze tijd. Daarom zijn vanaf 2020 alle nieuwsartikelen en achtergrondverhalen te lezen op ons online platform deeventmanager.nl. Veel publiceerden we hier al, maar we breiden verder uit en worden nog actiever. We blijven hier trends en belangrijke thema’s belichten en komen regelmatig met inspirerende interviews. Daarnaast worden we multimediaal. Behalve geschreven content, ook filmpjes en meer!

Door te kiezen voor online bieden we snellere toegang, overal de mogelijkheid om onze artikelen te lezen en reportages te bekijken en bovenal: minder verspilling van grondstoffen en materialen.


Nieuw: De Eventmanager – het jaarboek

Nemen we helemaal afscheid van print? Nee, want voor degenen die graag iets lezen wat ze in handen kunnen houden, zou dat wel heel slecht nieuws zijn. Geen zorgen! Aan het einde van het jaar bundelenwe onze beste artikelen en interviews in een nieuw jaarboek. Daarin belichten we alle trends en ontwik- kelingen op het gebied van eventmanagement. De jaarboeken worden exclusieve cadeaus voor onze leden, Preferred Partners en andere relaties. Zij krijgen het jaarboek overhandigd tijdens het jaarlijkse boekpresentatie-event dat we gaan organiseren. De jaar- boeken worden echte collector’s items, die hopelijk een mooie – duurzame – plek krijgen op de koffie- of leestafel bij jou op kantoor of in de boekenkast.


Heb jij ideeën of tips voor onze redactie over trends en interessante voorlopers die wij hierover kunnen interviewen? Laat het ons weten en mail naar de redactie: info@deeventmanager.nl.


Tekst: Anika van de Wijngaard

Fotografie: Jeancarlo Nunes dos Anjos

121 weergaven

Comentarios


bottom of page