top of page

Een event-driehoek in het groen

Kennismaken met Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers: Claus Park Collection.Voor dit uitgebreide interview stuurden we onze redacteur Carla van Elst op pad om te spreken met Sandra van den Hurk, Sales Manager Events bij Claus Park Collection. Claus Park Collection is in de loop der jaren uitgegroeid naar drie eventlocaties met elk een uniek karakter.

Carla vroeg haar naar de (marketing-)strategie, de ontwikkeling van het bedrijf, het succes van Barraca en naar wat het Preferred Partnership voor hen betekent.Hoe zorg je dat mensen jouw locatie echt zien? Eenvoudig, door ze letterlijk over de drempel te laten stappen. Die taak nam Sandra van den Hurk op zich toen zij in 2017 aantrad als sales manager events bij Claus Park Collection. “Ik nodig mensen graag uit voor een lunch, bij voorkeur mét een rondleiding. Daar ben ik heel transparant in: heel leuk als je komt lunchen, maar ik wil je ook ons hele product laten zien. Bovendien stel ik je mening op prijs, dus ik hoop dat je mij na afloop wilt vertellen wat je ervan vindt.”

Je zou zeggen dat de naam van deze 50-jarige locatie inmiddels bekend genoeg is in eventland. En dat is het ook, ware het niet dat veel mensen eigenlijk niet precies weten wat zich achter de gevel van Claus allemaal bevindt en ook niet dat het hier letterlijk gaat om een ‘collectie’ van drie samenhangende evenementenlocaties, gesitueerd in het groene Haarlemmermeerse bos.“Als salesmanager kun je het allemaal mooi vertellen, maar het feit dat we heel veel repeat business hebben, óók van grote opdrachtgevers, is veelzeggender.”
Comments


bottom of page