top of page

Een ruwe industriële diamant
Op dit moment staan ook hier de evenementen even on hold, maar toch willen we je graag nader kennis laten maken met deze ruwe onontdekte industriële diamant: de Lichtfabriek in Haarlem.

“Waarom je voor deze locatie moet kiezen?” Directeur Jules van Kampen hoeft er niet lang over na te denken. “Omdat we een goed en betaalbaar alternatief zijn voor Amsterdam. Omdat onze faciliteiten en services schaalbaar zijn naar elk budget. Omdat onze ligging perfect is én omdat we een enthousiast en eager team hebben. Allemaal kwaliteiten die belangrijk zijn voor eventplanners, denk ik.”

Maar er is meer belangrijk. “De relatie tussen locatie en eventplanner is een vertrouwensband,” zegt Jules van Kampen. “De eventplanner komt naar jouw locatie om zijn of haar event beter te maken. Hoe kunnen wij als locatie er dan voor zorgen dat dat event een succes wordt en de gestelde doelen worden bereikt? Daarom vind ik het belangrijk dat we die doelen kennen, weten welke gasten er komen, wat men wil bereiken, waarom dit event überhaupt georganiseerd moet worden. Dat geldt zeker voor terugkerende events, omdat je daarin samen een verdiepingsslag kunt maken.”

Lees hier het interview met Jules van Kampen >bottom of page