top of page

Evenementenbranche verenigt in LIVE is beautiful


Verschillende koepelorganisaties en brancheverenigingen in de evenementensector bundelen hartverwarmende initiatieven via een nieuw eventplatform: LIVE is Beautiful. Een unieke samenwerking want voor het eerst werken — CLC VECTA, Dutch Venue Association, G-14, IDEA, MPI, VVEM, Eventbranche.nl, Genootschap voor Eventmanagers, Platform Cultuur Locaties en High Profile Events — op deze schaal samen met een hartverwarmende visie:


'Corona raakt ons allemaal. De onzekerheid over wat komen gaat, is voor velen zorgwekkend, maar het brengt ook het mooiste in de mens naar boven. Zelfs nu onze grootste oerdrift, elkaar ontmoeten, live communicatie, wordt ingeperkt, vinden we elkaar als nooit te voren. De sociale leegte wordt gevuld met prachtige initiatieven voor mensen die het nu het meest nodig hebben. Tegelijkertijd blijkt de sociale leegte een krachtige katalysator voor saamhorigheid. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel initiatieven er zijn om met elkaar in contact te blijven. Om gezamenlijke momenten te maken. Om iets te doen voor de mensen die nu het hardst getroffen worden. En voor die mensen die het het hardst nodig hebben. Met Live is Beautiful verspreiden we als eventbranche, de branche van ontmoetingen en live communicatie, positieve (live) acties van medeburgers en bedrijven. Zoals de Italiaanse premier Conte het zo mooi zei:

We houden nu even afstand, om elkaar straks nog steviger te omarmen.’

Live is beautiful.'


Deel mee! Het platform is bedoeld om alle hartverwarmende live-initiatieven die ons door de coronacrisis helpen te bundelen en te delen. Kijk voor meer informatie op LIVEisbeautiful.nl om ook jouw initiatieven te delen. Of volg de updates via: facebook LIVEisbeautiful2020 en Instagram LIVE.isbeautiful2020.

bottom of page