top of page

Flint wint zilver in Provincie Awards voor meetinglocaties

Het onafhankelijke platform MeetingReview introduceerde dit jaar de Provincie Awards in Nederland. Flint heeft bij deze Awarduitreiking, waarbij gekeken wordt naar reviews van klanten, de tweede plaats behaald in de categorie XXL (locaties vanaf 500 personen) met een gemiddelde score van 8,7.

Op de website van MeetingReview kunnen klanten ervaringen delen over meetinglocaties en meetingdiensten. De site ging medio september 2013 live met meetinglocaties. In juni 2014 zijn daar meetingdiensten aan toegevoegd. In totaal worden nu 9033 bedrijven vermeld. Het reviewen staat hierbij centraal: Wat vind je van een locatie en wat vind jij van de geleverde dienst? Reviews zijn de afgelopen jaren enorm belangrijk geworden bij het nemen van (investerings)beslissingen door consumenten en zakelijke gebruikers van producten en diensten.


Provincie Awards

Naast de landelijke publieksprijs en de Nationale Meeting Award startte MeetingReview dit jaar met de Provincie Award voor locaties. In 5 categorieën, variërend in capaciteit van de locatie (van Small tot XXL), worden per provincie 5 winnaars in het zonnetje gezet die door de reviewers op MeetingReview als beste locaties zijn beoordeeld.


Flint beoordeeld met 8,7

Flint heeft zich jaren geleden als één van de eerste theaters toegelegd op locatieverhuur. De goede score is onder andere te danken aan het feit dat alle technische faciliteiten en de catering al op de locatie aanwezig zijn en de persoonlijke aandacht die de medewerkers geven aan hun klanten. Dit vertaalt zich in vele positieve reacties en recensies:

‘’Onze eerste ervaring met Flint was een zeer prettige. Er werd volop meegedacht in de voorbereiding zowel qua techniek, catering als organisatie. Aan alles werd gedacht. De warme maaltijd die we met de crew vooraf gegeten hebben, was echt fantastisch.’’ (Managementboek)
‘’Flint was op 19 april 2018 onze locatie voor een ministerieel congres! Het voortraject, de voorbesprekingen, het congres zelf; kortom alles was perfect geregeld! De klantvriendelijke benadering en servicegerichtheid van alle personeelsleden, van projectleider, technisch manager, horeca manager tot alle uitvoerenden was super, het voelt als een warm bad! Dus voor herhaling vatbaar!’’ (Face Two)

De medewerkers van Flint zijn trots op deze erkenning. Harold Warmelink, directeur van Flint: ‘’Deze award is een mooie erkenning voor wat we doen, maar het meest trots zijn we natuurlijk op het feit dat onze klanten zo tevreden zijn na afloop van hun evenement in Flint en met veel plezier de volgende keer weer naar ons terugkomen."

19 weergaven

Comments


bottom of page