top of page

Hoe ziet de toekomst van online evenementen eruit?

Interview met futurist en visionair Christian Kromme


De ontwikkelingen op het gebied van technologie en online evenementen gaan snel. In het afgelopen jaar zijn er bovendien veel mogelijkheden bij gekomen. Maar als je dit nu in een breder perspectief plaatst, met een vooruitblik over vijf of tien jaar, hoe ziet onze wereld er dan uit?

Visionair en futurist Christian Kromme gaf tijdens het online webinar The Future of Digital Events op maandag 25 januari 2021 een kijkje in de toekomstige technologische mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan VR-brillen voor een driedimensionale beleving of het volledig reconstrueren van een bijzondere locatie in een virtuele omgeving. Een plek waar je anders nooit een evenement had kunnen houden. Nieuwe technologie biedt kansen, en het kan je bijvoorbeeld helpen om een nog breder publiek te bereiken.

Toch roepen al deze nieuwe mogelijkheden ook vraagtekens op. Want een keuze maken uit al die mogelijkheden, hoe doe je dat? Waar kun je dan eigenlijk het beste op focussen? En komen er eigenlijk niet veel meer uitdagingen bij? In een interview na afloop gaf hij antwoord op deze en andere vragen, en gaat hij in op de uitdagingen en kansen die hij ziet voor eventmanagers in deze toenemende technologie in de wereld van online evenementen. Bekijk hieronder het interview.




Terugkijken livestream Kijk het online webinar The Future of Digital Events met Christian Kromme terug op de online community van Genootschap voor Eventmanagers, G14 of Platform Cultuur Locaties.


72 weergaven
bottom of page