top of page

Hospitality tijdens UEFA EURO 2020De Johan Cruijff ArenA staat in de top 3 van speelstadions met de meest verkochte UEFA EURO 2020 hospitality pakketten. Al na de winst van Oranje op Estland en Duitsland zijn de pakketten voor de wedstrijden in de ArenA extra in trek. ‘UEFA EURO 2020 gaat steeds meer leven, de deelname van het Nederlands elftal aan het EK komt alsmaar dichterbij. Er is veel interesse in UEFA EURO 2020 hospitality; 50% van de beschikbare pakketten is verkocht en de categorie “De Club” pakketten zijn zo goed als uitverkocht’, aldus Hilda Hofkamp Sales Manager Business Events, Johan Cruijff ArenA.

Onlangs konden genodigden tijdens het Sneak Preview Event UEFA EURO 2020 letterlijk en figuurlijk proeven van het UEFA EURO 2020 Hospitality aanbod. In aanwezigheid van onder andere ex-International Ronald de Boer werd de kwalificatiewedstrijd Estland – Nederland op groot scherm in een van de hospitality ruimtes van de ArenA beleefd, voorafgegaan door het culinaire aanbod van UEFA EURO 2020 Hospitality.

Hilda kijkt dan ook uit naar een mooi EK, dat na twintig jaar afwezigheid eindelijk weer eens in Nederland gespeeld gaat worden: ‘In de Johan Cruijff ArenA zullen in het kader van UEFA EURO 2020 drie poulewedstrijden en een 8e finale gespeeld gaan worden. De kans is groot dat het Nederlands Elftal alle drie de wedstrijden “thuis” speelt.

De Johan Cruijff ArenA is door de UEFA aangewezen als exclusief sales agent van EURO 2020 voor de Nederlandse markt. Dat betekent dat wij hospitality pakketten mogen verkopen voor alle wedstrijden die gespeeld worden in de ArenA, maar ook voor de wedstrijden die in de andere Europese steden gespeeld worden. Denk aan de openingswedstrijd in Rome en de halve finale en finale in Londen.’ vertelt Hilda. De inhoud en prijzen van de officiële UEFA EURO 2020 hospitality pakketten zijn vastgesteld door de UEFA.


Over UEFA EURO UEFA EURO 2020™ wordt gespeeld in 12 stadions in 12 verschillende Europese landen. Het toernooi begint op vrijdag 12 juni 2020, in het Stadio Olimpico in Rome. De laatste drie wedstrijden – de twee halve finales en de finale – worden gespeeld in Wembley Stadium in Londen. De poulewedstrijden in de Johan Cruijff ArenA worden gespeeld op zondag 14 juni 2020, donderdag 18 juni 2020, maandag 22 juni 2020 en de achtste finale op zaterdag 27 juni 2020.81 weergaven

コメント


bottom of page