top of page

In memoriam Ramon van JaarsveldIn memoriam Ramon van Jaarsveld


Met verslagenheid hebben wij gisteren kennisgenomen van het verdrietige nieuws dat Ramon van Jaarsveld (Clickshots Fotomarketing & Evenementenfotografie) op 46-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.


Ramon was een vast gezicht bij de bijeenkomsten van onze clubs. Hij wist als geen ander de boodschap en emotie tijdens onze sessies in beelden te vangen. Met zijn prachtige foto’s was hij ook verantwoordelijk voor een groot deel van het beeldmateriaal in magazine De Eventmanager. Ons magazine was nooit zo mooi geworden zónder zijn bijdrage.


Met het overlijden van Ramon verliezen we niet alleen onze vaste fotograaf, maar ook een goede vriend en vakgenoot. Dit verlies raakt mij en de leden van mijn team – die intensief contact met hem hadden – dan ook diep. We zullen ons zijn unieke eigenschappen en altijd goedlachse en positieve drive blijven herinneren. We kijken met veel dankbaarheid en warmte terug op onze jarenlange samenwerking met Ramon.


Wij leven mee met zijn partner Marion en kinderen Kyrian en Miccay en wensen hen veel sterkte met dit enorme verlies.


We nemen afscheid van een mooi mens, een goede vriend en een geweldige fotograaf.


Emma de Jong, Annemieke van Hees, Joram Albus, Roeland van Spaandonk, Carla van Elst, Barbara van Baarsel, Leon Kruitwagen en Dirk Prijs


Den Haag, 25 juli 2019Ramon van Jaarsveld en Dirk Prijs tijdens de Gouden Giraffe 2019.

547 weergaven

Comments


bottom of page