top of page

Lumi introduceert ‘Smart Touch’ stemkastjes voor congressen en vergaderingenLumi, marktleider in Nederland op het gebied van elektronisch stemmen en een belangrijke speler op het gebied van interactieve apps, brengt beide disciplines samen met de introductie van een nieuwe soort device, de Lumi Smart Touch. Deze uitbreiding in het verhuurassortiment maakt het mogelijk om alle deelnemers tijdens een bijeenkomst te voorzien van een apparaat waarop geselecteerde apps in een kioskmodus kunnen draaien.


Geen gedoe meer

De reden voor Lumi om te investeren in dit nieuwe type stemkastje is ontstaan vanuit de feedback van haar relaties. Traditionele systemen zien er vaak ouderwets uit en zijn soms beperkt in functionaliteit. Apps bieden juist veel mogelijkheden, maar hebben als nadeel dat de deelnemer extra handelingen moet verrichten, zoals een app downloaden, zorgdragen voor een stabiele verbinding, een volle accu, etc. En daarbij heeft een deelnemer vaak geen behoefte om voor eenmalig gebruik een app te downloaden. De waardevolle input van deze persoon zal dus nooit ontvangen worden.

Lumi Smart Touch geeft de oplossing! Deel de toestellen uit aan het publiek en ga gelijk aan de slag. De gekozen app is reeds actief in een kioskmodus, de devices zijn opgeladen en connected, zodat de deelnemer niets anders hoeft te doen dan te focussen op de sessie.


Ook aan WiFi is gedacht

Lumi ontzorgt! De Lumi Smart Touch oplossing wordt geleverd inclusief een betrouwbaar en portable WiFi netwerk waarop alle devices standaard staan aangemeld. Er is dus geen additionele capaciteit op de locatie nodig om het systeem te laten werken. De locatie levert enkel een bedrade internetlijn met gespecificeerde bandbreedte, Lumi voorziet in de rest.

Beschikbaarheid

Lumi Smart Touch is standaard beschikbaar voor bijeenkomsten tot 500 personen, zowel voor één dag als voor meerdaagse bijeenkomsten.

44 weergaven

Comments


bottom of page