top of page

Museum Boijmans Van Beuningen zoekt: Partymanager / Planner


In november 2021 opende Museum Boijmans Van Beuningen (MBVB) in het museumpark het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld! Het depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur, een spectaculair interieur dat ontworpen is door Winy Maas (MVRDV). Het gebouw herbergt de kunstcollectie van het museum en met de opening van dit unieke gebouw is Rotterdam ook direct een bijzondere evenementenlocatie rijker. Op de bovenste verdieping bevinden zich restaurant Renilde en zaal Coert, allebei gelegen in de daktuin met schitterend uitzicht over Rotterdam.

De afdeling Horeca & Events is een nieuwe afdeling die zorg draagt voor restaurant Renilde en de commerciële verhuur van zaal Coert en andere ruimtes in het gebouw. Daarnaast verzorgen wij de interne evenementen voor het Museum Boijmans Van Beuningen en zijn relaties.

Vanwege het succes van het depot zijn wij op zoek naar versterking van ons Sales & Events team. We bouwen aan een ondernemend, dynamisch team dat graag de leiding neemt bij de bijzondere evenementen die de komende jaren bij ons zullen plaatsvinden.

Wij zijn op zoek naar een Partymanager / Planner (FT)

Profiel Je bent een regelaar in hart en nieren en jouw hart gaat sneller kloppen van een geslaagd evenement. Gastvrijheid zit in jouw bloed en de gast staat altijd op nummer 1. Je houdt er van om events tot in de puntjes voor te bereiden en uit te voeren. We zijn pas net gestart, dus je bent ook een bouwer die meedenkt over verbeterpunten.

Wat ga je doen? Operationeel ben je inzetbaar als party manager, maar je werkt ook externe party managers in. Samen met de accountmanagers bereid je events voor en ben je de schakel tussen sales, leveranciers en operatie. Je werkt nauw samen met de restaurantmanager en de centrale planner van het depot. Je bereidt de werkbrieven voor en zal komend jaar betrokken zijn bij het inrichten en implementeren van een nieuw event management systeem (RCX).

Wat neem je mee? Omdat we nog in een opstartfase zitten is relevante werkervaring een vereiste. Je hebt ervaring als party manager op high end events en kennis van event managementsystemen is een pre. Je denkt operationeel, maar hebt ook cijfermatig inzicht. Uiteraard ben je flexibel en oplossingsgericht, en natuurlijk hou je net als wij, van lekker eten en drinken. Wat bieden wij? Je wordt onderdeel van een dynamisch en ambitieus team en je kan echt een steentje bijdragen aan de groei van het depot. Jouw ervaring en input is van harte welkom! Salariëring is volgens de horeca CAO, schaal 6. Sollicitatie Solliciteren kan tot en met 18 maart 2022 via http://vacature.boijmans.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 21 maart. Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld Meer informatie Voor vragen over de functie, kan je contact opnemen met Annemieke Okkema, via annemieke.okkema@boijmans.nl

10 weergaven

Comments


bottom of page