top of page

Nieuw bij G14: Ashley, Marloes en Jeroen

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:Ashley Jonkman, Sales & Eventmanager bij NH Catering & Events


Waar kunnen leden jou voor bellen? Je kunt mij altijd bellen voor een leuk gesprek, creatieve sparringsessie of om gave plannen samen te maken. Daarnaast kun je mij natuurlijk bellen voor een creatief voorstel voor jouw event, op één van onze unieke locaties of jouw eigen locatie! Ik denk van A tot Z mee, en neem je de zorg uit handen! Ook denk ik graag met je mee op het gebied van culinaire ervaringen en unieke belevingen, ik word enthousiast van een mooie uitdaging!

Dit is wat mensen nog niet van je wisten.. Wat mensen nog niet van mij weten is dat ik ook in mijn vrije tijd altijd opzoek ben naar de lekkerste en leukste plekken om te eten of te drinken. Dus wil je tips, of heb je tips; laat me het weten!


 

Marloes Willems, Eventmanager bij Philharmonie

congressen | evenementen | theater

Waar kunnen leden jou voor bellen? Als ze een evenement willen laten plaatsvinden bij een unieke locatie. Geen standaard vergaderruimtes maar prachtige theaterzalen beschikbaar voor vergaderingen, feesten, beurzen etc. En wanneer ze op zoek zijn naar een Eventmanager op locatie die kan assisteren bij het organisatieproces van het evenement.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik heb een achtergrond in de hotelwereld en ben nu aan het ontdekken hoe de evenementen in de theaterwereld er aan toe gaan.

 


Jeroen van Ark, Manager of Operations bij Ovation DMC


Waar kunnen leden jou voor bellen? Ik voel me het meest op mijn plek wanneer ik word ingezet voor complexe high-end events voor groepen!

Dit is wat mensen nog niet van je wisten.. Zowel een bijzonder huwelijksaanzoek in 2018 als mijn eigen bruiloft afgelopen september 2019 heb ik zelf georganiseerd 😊.

Welkom bij G14 Ashley, Marloes en Jeroen!


 

9 weergaven

Comments


bottom of page