top of page

Nieuw bij G14: Bente, Julia en StenIn deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:


Julia Steenhuisen, Sales Executive bij Koninklijk Instituut voor de Tropen | Conferences & Events

1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Voor een frisse blik, een goed glas wijn of een weekendje zeilen in Friesland!

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Met hele hoge hakken tik ik bijna de 2 meter aan. Veel mensen weten dat natuurlijk, maar nu alles digitaal gaat kan het soms als een verrassing komen😉


Link met Julia via LinkedIn!

 

Sten Vos, Marketeer Particulieren bij Nederlands instituut voor Beeld en Geluid


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen?

Om een leuk evenement of bijeenkomst te organiseren bij Beeld en Geluid. Of gewoon om gezellig een bakje koffie te gaan doen.

2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten...

Ik heb een enorme passie voor media. TV, films, games, muziek, boeken. Kom maar door. 

Wil je connecten met Sten? Maak een connectie via LinkedIn.

 

Bente Adriaens, oprichter en trainer van leukeworkshop.nl en GetTheLaughFlowEvents


1. Waar kunnen de andere leden jou voor bellen? Je kan mij bellen als je voor een evenement, beurs, congres, teambuildingsdag, heidagen een inhoudelijke workshop zoekt. En dan met name voor speels zakelijke workshops, zoals wij dat noemen bij leukeworkshop.nl. Workshops die zakelijk interessant zijn en ook een speels element hebben. Denk aan een Mopperworkshop, Cartoon tekenen, Taj Chi, Boksen, VR Escape room, Creatief denken, Business bootcamp en nog vele anderen. Nu (sept 2020) hebben we er 24 online staan, maar er komen er de aankomende weken nog 6 bij. We hebben ook energizer en online trainingen! 2. Dit is wat mensen nog niet van je wisten... Wat mensen nog niet weten, is dat ik van vele markten thuis ben en binnenkort met mijn vriend een kleinschalig homecooking en cateringbedrijfje ga starten: Bumbu Ananda. Naar aanleiding van de naam raad je al; Indonesisch eten. Mijn vriend komt uit Indonesië en kan HEERLIJK koken. Ik zal de organisatie kant op mij nemen. Dit komt in 2021!

Kom in contact met Bente via LinkedIn!


 

Welkom Julia, Sten en Bente!

135 weergaven

Comments


bottom of page