top of page

Nieuw bij G14: Connie, Myrthe en Diewertje

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:


Connie Peeman, Accountmanager Sales bij Koolhaas Concepts


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Heb je een event wat je gaat organiseren en zoek je hiervoor sfeervolle aankleding (meubilair, bloem & groen) dan wil ik je van harte uitnodigen om kennis te komen maken met Koolhaas Concepts! Wij ontvangen jou graag in onze mooie showroom waar mijn collega’s en ik, uiteraard onder het genot van een kopje koffie, graag met je met je meedenken om een verrassend concept te realiseren. Heb je alleen een paar statafels nodig dan kan je ons natuurlijk ook altijd bellen!


Dit is wat mensen nog niet van jou wisten..

Ik ben gediplomeerd paardrij instructrice (voor de hippische kenners onder ons, NHB Deurne gevolgd) en vroeger ben ik ook zeilinstructrice geweest!


 

Myrthe Dekker, Accountmanager bij de Jaarbeurs


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Als leden op zoek zijn naar een futuristische, vernieuwende locatie centraal in Nederland om een congres, productpresentatie of ander gaaf evenement te organiseren ben ik degene die ze moeten bellen. En anders gewoon voor de gezelligheid natuurlijk! :)


Dit is wat mensen nog niet van jou wisten..

Ik gek ben op mijn werk. Maar gek ben ik ook op het maken van mooie reizen. Na mijn studie heb ik vier maanden gereisd ook de jaren erna heb ik veel mooie reizen in mijn vakanties mogen maken. Ook deze zomer staat er weer een mooie reis op de planning. Stiekem maak ik altijd een aftelklok als het ticket is geboekt, het begint allemaal bij de voorpret.

 

Soms wisselen de leden van baan, maar melden zich in hun nieuwe rol weer aan als G14-lid. Zo ook:

Diewertje Reekers, Manager Eventmarketing bij goMICE


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Ik ben al een tijdje lid van G14, maar sinds dit jaar lid via goMICE, dus (op)nieuw lid. :)


Ik heb in de afgelopen 13 jaar in verschillende type bedrijven binnen de evenementenbranche gewerkt. Dus stuur mij gerust een berichtje als je wilt sparren over het vak of als ik je met iemand kan linken. Zakelijk denk ik graag met je mee over de strategische inzet van jouw B2B reis of event in binnen- of buitenland. Samen een waardevolle en onvergetelijke ontmoeting creëren!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik Disney-fan ben zal weinig mensen verbazen maar ik ben ook gek op de verfilmingen en series van de strips van Marvel en DC, lekker wat actie in tent! En niet alleen van Thor ;)Welkom (terug) bij G14 Connie, Myrthe en Diewertje!


 

340 weergaven
bottom of page