top of page

Nieuw bij G14: Nathalie, Chloé en Jacco

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:


Nathalie Schuurbiers, Manager bij Haarlem Convention Bureau


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Leden kunnen bij mij terecht voor onafhankelijk advies wat betreft inspirerende locaties in Haarlem en omgeving voor een evenement, congres, vergadering, diner of teamuitje! Kom gerust langs in Haarlem, ik laat je graag de verborgen pareltjes van de stad zien.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Dat ik gek ben op wintersport en een aantal jaar fanatiek stijldanser geweest ben (Latin en Ballroom).


 

Chloé Martens, Verbinder & Content Creator bij Sprekershuys


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Meedenken bij het creëren inhoudelijke programma's

- Verbinding sprekers en dagvoorzitters.

- Meer impact events!


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Daar komt het....

Dat ik nog steeds heel graag Winnie de Pooh kijk.

 

Jacco Verschoor, Meeting & Event Planner bij EFFICIENT HOTEL PARTNER


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Bellen? Doen we dat nog…? De e-mail heeft aardig de overhand genomen. Ik betrap me er vaak op dat ik eerder een mailtje stuur dan bel, maar eigenlijk ben ik een echte beller en ga ik graag een goed gesprek met je aan.


Van het brainstormen over de mooiste event concepts tot het adviseren in het boekingsproces van unieke vergader- en eventlocaties, hotels en alle andere hospitality vraagstukken. Events organiseren bestaat uit samenwerken en door een goede communicatie en echte teamwork in de organisatie zorgen we samen voor een succesvol resultaat. Laat mij je ontzorgen, en je wilt nooit meer anders! Mijn persoonlijke database is onuitputtelijk.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik plaag graag al mijn vrouwelijke collega’s met al hun perikelen op het gebied van de liefde en geef hen vaak (ongevraagd) advies. Daarnaast ligt mijn hart bij “mijn” kinderen in Gambia. Alweer drie jaar geleden heb ik met mijn partner onze stichting opgericht ‘Smiling Child of The Gambia’ met als doel ruim 300 kinderen primair onderwijs te bieden en een veilige en hygiënische schoolomgeving.Welkom Nathalie, Chloé en Jacco!

 

150 weergaven
bottom of page