top of page

Nieuw bij G14: Roxanne, Thomas en Miriam

In deze rubriek laten we je kennismaken met de nieuwste leden van G14. Aan de hand van twee vragen stellen zij zich graag aan je voor. Deze week zijn dat:


Roxanne Roodbol, Sales en Reserveringen bij House of Lords


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Eten. En of dat nou Italiaans, Indiaas, Indisch, Sushi of Chinees is daar zal ik echt niet moeilijk over gaan doen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Vroeger wilde ik advocaat worden en een Lamborghini kopen voor mijn vader. Vandaag de dag ben ik blij dat ik voor event management heb gekozen.. En die auto die komt er nog wel een keer 😉.
 

Thomas Mulder, Managing Director bij We Are Live


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Evenementen naar een hoger niveau brengen met live video, of ze transformeren naar een interactief, digitaal event. Inclusief interactie, 1-op-1 chat en break-outs kan dit een mooi alternatief zijn voor fysieke events in deze tijden.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Als kind wilde ik altijd campingbeheerder worden van mijn eigen camping. Wie weet na mijn pensioen…


 

Soms wisselen de leden van baan en melden zich in hun nieuwe rol weer aan als G14-lid.

Zo ook:

Miriam Heijne, Sales-en Projectmanager bij Pop-Up borrel


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Ga je een evenement organiseren en wil je het eens een beetje anders doen? Dan kun je mij bellen! Pop-Up Borrel verzorgt op jouw terrein een volledig verzorgd streetfood festival. Binnen of buiten, op parkeerterrein of in de loods. Op ieder terrein een food festijn! Je kunt bij ons terecht voor de totale organisatie van jouw evenement. Of het nu gaat op een openingsborrel, bedrijfsfeest, jubileum of een ludieke manier om jouw collega’s in het zonnetje te zetten. We denken graag met je mee over de invulling en adviseren en ondersteunen op het gebied van catering, entertainment, aankleding, sfeer, logistiek en techniek.

Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik volleybal al sinds mijn 7e, toen wist ik nog niet dat ik nooit zo lang als mijn broers geworden… ;)Welkom (terug) bij G14 Roxanne, Thomas en Miriam!


 

134 weergaven
bottom of page