top of page

Nieuw bij G14: Trudy en Tessa

G14 groeit door. Elke week stellen we daarom de nieuwste leden aan je voor. Aan de hand van twee vragen leer jij deze nieuwste aanwinsten beter kennen. Deze week zijn dat:


Trudy Middendorp, Eventmanager bij TU Delft


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Bij de TU Delft organiseer ik voornamelijk (wetenschappelijke) congressen, symposia en evenementen voor scholieren, alumni en medewerkers van A tot Z. Als team zijn we altijd op zoek naar o.a. nieuwe locaties voor congressen en diners in de omgeving, de nieuwste AV ontwikkelingen en goede moderators. Duurzaamheid tijdens events wordt ook steeds een belangrijker topic. Sparren en ideeën zijn welkom!Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

Ik houd erg van reizen. In juni staat Alaska op de planning. Tips voor reizen zijn altijd welkom!


In 2016 heb ik mijn passie voor reizen en sporten gecombineerd met het goede doel. Ik ben met Plan Nederland naar Zambia afgereisd om daar 600 kilometer in 7 dagen te fietsen. Daar heb ik diverse projecten van Plan bezocht en mijn sponsorkindje ontmoet. Voorafgaand aan dit geweldige avontuur moest ik sponsorgeld binnen halen. Ik heb meerdere evenementen en acties opgezet om een prachtig bedrag op te halen.


 


Tessa Korthals, Accountmanager bij Gooiland


Waar kunnen leden jou voor bellen?

Je mag me altijd bellen om te sparren voor het uitdenken van een event. Ik vind het heel leuk om mee te denken over hoe een idee omgezet kan worden in een creatief en verrassend evenement. Dat is ook wat ik nu voor Gooiland in Hilversum mag doen.


Dit is wat mensen nog niet van je wisten..

In elke vriendengroep heb je één iemand die altijd de uitjes/weekendjes weg/verjaardagscadeaus regelt, toch? That’s me! Dat ik dan nu van m’n vrijetijdsbesteding m’n beroep heb kunnen maken is dus alleen maar perfect.Welkom bij G14 Trudy en Tessa!


 

193 weergaven
bottom of page