top of page

Nieuw en inspirational event: Food4Business


We hebben allemaal voeding nodig. Voeding om dóór te kunnen gaan, verder te komen, beter te worden. Assemblée Speakers signaleerde die universele behoefte en wierp zich op als een van de organisatoren van een nieuw en inspirerend event voor ondernemers: Food4Business. Op 28 mei a.s. vindt de eerste editie plaats, in het Benelux Theater in het Brabantse Berlicum.


Programma Voor het plenaire deel van de bijeenkomst staan drie keynote sprekers geprogrammeerd:

Vikas Malkani, ‘world’s number one Wisdom Coach’ ofwel ‘de Deepak Chopra voor ondernemers’. Op 28 mei is hij voor het eerst in Nederland; hij geeft speciaal voor ondernemers een masterclass waarbij hij ingaat op de 7 geheimen voor een toekomstbestendig leven.

Dr. Elke Geraerts, brein-autoriteit van Europa, presenteert op deze dag haar nieuwe boek ‘Authentieke Intelligentie - waarom mensen altijd winnen van computers’.

Jorg Snoeck is Captain of Retail en auteur van het managementboek van het jaar 2018 ‘The Future of Shopping. In zijn bijdrage gaat hij in op de veranderende rol van retail en de retailer. Wat is een winkel tegenwoordig nog? En hoe gaan we binnenkort allemaal winkelen? Ook Jorg Snoeck heeft voor 28 mei een primeur in petto voor zijn publiek.

Voorafgaand aan het plenaire programma kun je deelnemen aan verschillende praktijkgerichte workshops. Het workshop-programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nog niet genoeg? Oké, er is ook een surprise-act….

Locatie - Benelux Theater Berlicum Datum - 28 mei 2019 Tijd - 16.00-22.00 uur

Maximaal 200 personen kunnen dit evenement bijwonen. ‘Early birds’ betalen minder voor een toegangskaartje: €149 in plaats van €199 (prijs is incl. btw).

Ga voor meer info naar de locatiewebsite en klik op 28 mei 2019. ​---

Op de foto de organisatoren van Food4Business: Wim Schuurmans (Online Academy BV), Maurice van der Kant (Assemblée Speakers) en Nienke van Bezooijen (Presentation-Master).

35 weergaven
bottom of page