top of page

Nieuwe interactieve show voor zakelijke evenementen

Joep van Deudekom en Rob Urgert – bekend van INSPIRE, De Kwis en Het Instituut – komen met een nieuwe interactieve show voor de zakelijke eventmarkt. Vanaf nu te boeken: De Verbinders.


Urgert en van Deudekom

Joep van Deudekom en Rob Urgert zijn in het evenementencircuit geen onbekenden meer. Zij ontwikkelden twee programma’s voor de zakelijke markt en tijdens INSPIRE 2018 gaven ze een voorstelling, bestaande uit een preview van die twee programma’s: Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? (een quiz over de wetenschap van succes) en The Manipulation Game (een interactieve achtbaan over het maken van keuzes en beslissingen). Sinds kort is daar een derde show bijgekomen – De Verbinders – waarin ze, uiteraard weer gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en mét humor, iedereen nader tot elkaar weten te brengen. In de zaal en op de werkvloer. Vers van de pers De nieuwe show van Urgert & Van Deudekom is echt ‘vers van de pers’, vertelt hun boekingsmanager Machteld van Rees. “Hij draait al in de try-out versie, dat wil zeggen dat de show wel af is maar nog hier en daar wordt gefinetuned. Ook deze interactieve show is weer heel geschikt als programmaonderdeel bij zakelijke evenementen. Sterker nog, het thema komt voort uit vragen die de heren regelmatig kregen bij optredens op zakelijke bijeenkomsten: kunnen jullie ook iets doen met ‘verbinding’? Dat is toch een onderwerp waar het tegenwoordig veel over gaat, binnen bedrijven, maar ook bij congressen en seminars. Dus het programma is echt uit een behoefte ontstaan.” Het nieuwe programma De Verbinders duurt 30 tot 45 minuten. Het is nog zo vers dat er op de website van Urgert & Van Deudekom nog geen informatie over te vinden is. Maar je kunt via het contactformulier wel informatie aanvragen over de show of even bellen met Machteld van Rees (06 - 183 98 446).


 

Een voorproefje van de inhoud van De Verbinders vind je in deze promo voor de nieuwe show: “In de oertijd leefden wij mensen in groepen, want je was van elkaar afhankelijk. Je had wel mensen die dachten: ik kan het ook alleen. Maar die werden opgegeten door een beer. Je had ook mensen die dachten: nou, dan doe ik het wel met zijn tweeën. Die gingen met zijn tweeën op pad. Maar die werden dan opgegeten door twee beren. Je moest gewoon voor je veiligheid in die groep zitten. En voor je voedsel. En voor je sociale contacten. Miljoenen jaren hebben we zo geleefd. In groepen. Dicht bij elkaar. En nu opeens in de moderne tijd hoeft dat niet meer. Je hebt een telefoon, je hebt een televisie, je kan dankzij de technologie je leven in totale afzondering leven. Je hoeft eigenlijk niks meer van een ander. De enige persoon die je nog echt moet zien om te overleven – waar je nog daadwerkelijk mee in contact moet komen – dat is de pakjesbezorger. Okee, en misschien die gast die je wifi komt repareren. Maar verder kunnen we het helemaal alleen. Denken we. Want diep van binnen hunkeren we allemaal nog steeds naar dat gevoel van samenzijn. Naar verbinding. En dan bedoelen we niet verbinding met de wifi van de buurman, maar verbinding met de buurman zelf. Verbinding met je medemens. En dat kan nu. Met Rob en Joep.

 

70 weergaven
bottom of page