top of page

Partners bekend EXPO 2020

Voor het Nederlands Paviljoen in Dubai zijn de partners facilitair management en hospitality bekend gemaakt.


De Nederlandse deelname aan de wereldtentoonstelling die volgend jaar in Dubai plaatsvindt onder de naam EXPO 2020, begint inmiddels snel vorm te krijgen. Deze week zijn twee belangrijke contracten ondertekend die door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waren uitgezet om de juiste partners voor de exploitatie van het paviljoen te vinden. De contracten zijn het resultaat van een openbare Europese aanbesteding.


Lokale partner Transguard Group zal in Dubai verantwoordelijk zijn voor het facilitair management van het Nederlandse paviljoen. Een consortium van drie bedrijven, GL Events, Van der Linde Catering + Evenementen en Meetinglinq, verzorgt de ‘Hospitality’.

Van der Linde Catering + Evenementen heeft met een consortium het contract getekend voor de hospitality van het Nederlandse paviljoen voor #expo2020 in #Dubai. Het consortium bestaat verder uit #GLevents en #Meetinglinq.
Van der Linde zal de gehele publiekscatering in de Food Experience exploiteren en is verantwoordelijk voor alle evenementen en officiële VIP-ontvangsten in het paviljoen. Hiervoor is een duurzaam concept ontwikkeld voor F&B, kleding en disposables. De uitvoering wordt geleid door een eigen team van Nederlandse projectmanagers, Eventmanagers, F&B supervisors en chefs.


GL Events is leider van het consortium en zorgt voor het gehele ondersteunende Hospitality team en de bouw van de keuken. Meetinqlinq exploiteert de shop in het paviljoen.

Alles wordt uitgevoerd in het thema ‘uniting water, energy and food’.
Klik hier voor meer informatie over het Nederlandse paviljoen.

bottom of page