top of page

Senior Partymanager - House of Lords


Wij organiseren persoonlijke en exclusieve catering in Den Haag en omgeving en doen dit met passie. Passie voor eten en passie voor het vak. Het creëren, organiseren en uitvoeren van een volledige culinaire beleving van een intiem diner tot evenementen met foodtrucks, foodcorners, lifecooking op toplocaties behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze gasten staan altijd voorop. Aan hen willen wij de beste gastvrijheid en service geven.  Nieuwe opdrachten zijn belangrijk, maar onze huidige opdrachtgevers nog belangrijker.  Wij onderscheiden ons onder meer door maatwerk, creativiteit, oog voor detail en een super gezellig team, bij ons geen baas boven baas.

Als ervaren en Partymanager ben je hét gezicht van House of Lords. Op een werkdag ben je het ene moment op kantoor voor een meeting met de andere afdelingen en het andere moment volop in bedrijf met je team bij een evenement waar jij het aanspreekpunt voor bent. Je bent van alle partijdetails op de hoogte en je beschikt over voldoende inzicht, kennis en creativiteit om op alle uitdagingen een oplossing te vinden. Je bent een echte teamspeler, hebt een positieve instelling, gevoel voor styling en je hebt het vermogen om een evenement op hoog niveau te draaien.

Wij vragen wij allemaal?   - minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie binnen de catering;  - ervaring met leidinggeven; - grote affiniteit met de hospitality branche; - een commerciële instelling zonder de gastvrijheid en service te vergeten; - je bent een echte teamspeler - je kunt onder spanning werken en tegelijkertijd sympathiek blijven; - je bent een organisatietalent die stressbestendig en flexibel is; - je bent proactief en hebt oog voor detail; - je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift; - je hebt een autorijbewijs. Maar wat bieden wij dan? Veel zelfstandigheid en vrijheid om zaken naar eigen inzicht op te lossen, een uitdagende functie waar je elke dag weer wat leert. Je hebt variabele werktijden en je werkt in een super gezellig team; bij ons staat plezier in én op het werk hoog in het vaandel. 

Reageren Je kunt je cv en motivatiebrief sturen naar wwelbedacht@houseoflords.nl. ​Ook voor vragen ben je natuurlijk van harte welkom. 

45 weergaven
bottom of page