top of page

Shit happens! Wat als het leven nou mooier wordt?Op donderdag 30 april aanstaande om 10u brengt Assemblee Speakers Arjan Erkel, Joseph Oubelkas en Ferry Zandvliet bij elkaar.


Dit 6de Power webinar brengt voor het eerst drie zeer bijzondere mensen met hun eigen unieke levensverhaal samen. Ze hebben één ding gemeen: Ze waren in hun leven op een verkeerde tijd op een verkeerde locatie. Arjan Erkel, Joseph Oubelkas & Ferry Zandvliet weten als geen ander hoe het is wanneer je leven plots compleet op z’n kop staat en álles anders is. Arjan werd voor 607 dagen gegijzeld in Rusland en leefde jarenlang in angst doodgeschoten te worden door zijn gijzelnemers. Joseph zat gedurende 1637 dagen onterecht in een Marokkaanse gevangenis.  Ferry overleefde de aanslagen in Bataclan Parijs; een van de bloederigste terroristische aanslagen die Europa ooit gekend heeft. Het is deze mannen alle drie al eerder gelukt de meeste afschuwelijke situatie om te draaien naar een levensverrijkend ‘iets’. Hoe gaan zij om met de huidige crisis? Lukt het hen hun eigen levenslessen juist nú zelf toe te passen? Het antwoord hierop is volmondig: JA! Dit zijn de hoofdpunten die in dat uur worden besproken:

  • Vo​​​​​​​​​​​​​or 3 normale jongens veranderde het leven plots in enkele seconden. Wat is 'vrijheid'? Wat betekent 'leven'?

  • Hoe gaan zij zelf om met de huidige crisissituatie? Hebben ze iets geleerd uit hun eigen levensverhaal?

  • Welke lessen kunnen we leren van Arjan Erkel, Joseph Oubelkas en Ferry Zandvliet om ook in tijden van plotselinge verandering gemotiveerd te blijven?

Het idee achter de Power webinars van Assemblee Speakers Sinds de wereld in lockdown zit, heeft het eerste sprekersbureau van Europa Assemblee Speakers na precies 35 jaar dat het bureau is opgericht, zich direct aangepast aan de veranderende omstandigheden.

“Het was niet eenvoudig, maar stilzitten kan ik niet," zegt Maurice van der Kant (directeur Assemblee Speakers). "De event- en sprekerswereld is dan wel zeer plotseling stil komen te liggen. Dit wil niet zeggen, dat wij als mensen moeten stil zitten. Het is nu net de tijd om als 'onder-nemer' een 'boven-gever' te worden. Deze periode moeten wij benutten om vooral te geven en te delen waar we goed in zijn. Het heeft al veel te lang geduurd dat we als mensen niet in actie komen, als er geen geld beschikbaar is. Ik las gisteren het volgende bericht 'Als we aan 17 miljoen Nederlanders 1 miljoen schenken, dan zijn we veel goedkoper uit en is iedereen gelukkig.' Het draait hierbij niet om het geld. Het gaat vooral om het woord 'gelukkig'. We willen toch dat iedere mens een gelukkig leven leidt. Laten we daar dan ook samen voor zorgen. Ik weet niet of Assemblee Speakers aan het eind van het jaar nog bestaat. We weten niet of sprekers en andere sprekersbureaus met deze lockdown het redden? Maar ik zou me zelf kwalijk nemen als ik met mijn team zou stilzitten op dit moment. Er zijn genoeg mensen die het moeilijk hebben en die we in deze tijd met verhalen kunnen inspireren en motiveren. Want verhalen blijven ons mensen verbinden. Dat zit nou eenmaal in ons DNA.” Een kans om te verbinden Samen met nationale en internationale sprekers die waarde toevoegen aan mens en maatschappij zetten we deze Power webinars gratis op. Dit met als doel om met de levenslessen van onze sprekers zoveel mogelijk mensen te bereiken, te inspireren en te motiveren en hen handvaten en tips te geven. Deze periode is een kans om er meer voor elkaar te zijn. Van “ik” naar meer “wij”. Met onze online webinars bereiken we al vele duizenden mensen tot zelfs aan de andere kant van de wereld in Australie. Vanaf volgende week zetten we verdere stappen in het land Down Under om onze internationale Power webinars daar ook verder te verspreiden. Dit doen we samen met een partner in Adelaide van de startup bookingworldspeakers.com, waarvan Maurice sinds vorig jaar mei de founder is. Deelnemen? Uiteraard is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan dit unieke webinar. Stuur deze tip gerust door en meld je aan via www.assembleespeakers.com/nl/webinars.

Of kijk mee via de directe link. Assemblee Speakers en bookingworldspeakers.com zijn Preferred Partner van het Genootschap voor Eventmanagers.

bottom of page