top of page

Slot van de serie: Unieke Locaties


Wat vinden de leden van Platform Cultuur Locaties zélf de meest unieke plek van hun locatie?

Deze vraag stelden we in april 2019 aan PCL. Met de antwoorden van 40 leden startten we in de vorige editie van De Eventmanager de serie Unieke Locaties. En we vervolgden die serie online, met 6 afleveringen in onze nieuwsbrieven. Hier nu de 8e en laatste aflevering van de serie; in woord en beeld: de unieke plekken van Beeld en Geluid, Beelden aan Zee, Theater Diligentia, Nationaal Museum van Wereldculturen en DeLaMar Theater. 

“Het imposante, kleurrijke gebouw in het hart van de mediastad biedt een prachtig decor voor elk zakelijk evenement.”

Cézanne Monteiro, Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
“Dineren of borrelen tussen de kunstwerken, mét uitzicht op zee.”

Marie-anne Lodder, Beelden aan Zee

“Diligentia is een prachtige mix van antieke en moderne architectuur. Dat, in combinatie met de ligging aan het historische Lange Voorhout, maakt de locatie op en top Haags en goed bereikbaar voor iedereen. Events op onze locatie krijgen als vanzelfsprekend de sfeer van humor mee die door de cabaretiers na elke voorstelling wordt achtergelaten!”

Stephanie Roomeijer, Diligentia“Gevuld met bezoeker of leeg: de monumentale Lichthal van het Tropenmuseum is een lust voor het oog. Enkele malen per jaar is de Lichthal de locatie voor exclusieve evenementen; tijdens schoolvakanties is het een fantastische ontmoetingsplek voor families met kinderen.”

Carmen Abels, Nationaal Museum van Wereldculturen

Fotocredits: Desiré van den Berg
“De Wall of Fame is één van onze favoriete plekken binnen DeLaMar Theater. Wanneer je door de gangen achter de Wim Sonneveld zaal loopt, vind je deze indrukwekkende fotocollectie van Koos Breukel die hij speciaal voor ons heeft samengesteld en nog steeds aanvult. Vele acteurs die bij ons speelden, zijn hier op hun kwetsbaarst vastgelegd.”

Emily Coenen, DeLaMar Theater

Fotocredits: Koos Breukel 

Tekst: Carla van Elst

bottom of page