top of page

The Next Step voor Van der Maarel Eventstyling


Er zijn van die momenten dat je als ondernemer weet: nú! Nu is het tijd voor The Next Step. Dat kan dan te maken hebben met factoren als geplande groei, een verhuizing, een wissel aan de top of nieuwe ambities. Bij Van der Maarel Eventstyling spelen op dit moment eigenlijk alle vier genoemde factoren. Een interview met Cees van der Maarel directeur/eigenaar en Martin Bos salesmanager/senior accountmanager.Uit de verhalen van Cees en Martin blijkt overduidelijk hoe alles bij Van der Maarel Eventstyling op dit moment in het teken staat van The Next Step. Het bedrijf raakt langzaam maar zeker ingesloten door de oprukkende stad, dus is er een nieuw en groter pand op een nieuwe plek in voorbereiding waar ze in het voorjaar van 2022 naartoe verhuizen.

Het plan is om daar een Inspiration-centre te ontwikkelen, maar daar kunnen ze in dit stadium nog niet meer over vertellen. Tegelijk is Cees al enige tijd bezig met voorzichtig wat afstand nemen. “Dat valt niet mee, want ik heb met passie aan dit bedrijf gebouwd en ik zie nog zoveel kansen. Maar er komt een tijd dat je denkt ‘oké, prima, na zoveel mooie jaren waarin ik 24/7 paraat stond, is het nu tijd voor het de volgende stap.’ Naast het kennis delen wat ik al die jaren heb gedaan, wil ik ruimte gaan maken voor nieuwe ideeën.” Waarmee hij zowel doelt op de ruimte voor input van een jongere garde, als op de ruimte voor vervolgstappen die hij voor zichzelf heeft bedacht.


Voor de toekomst richt Van der Maarel de focus op groeien in het buitenland. Graag zouden ze daarbij met andere bedrijven samenwerken, om internationaal een vuist te kunnen maken. Cees: “Hoe mooi zou het zijn als je samen met een paar ondernemende branchegenoten gaat kijken waar de mogelijkheden liggen? Daar heb je gelijkwaardige partners voor nodig, met dezelfde ambities, en een beetje lef, om je gezamenlijk op mooie projecten te kunnen richten. Het is nu nog niet zo ver, maar we zijn wel met partijen in gesprek. Ik verwacht dat dat in 2020 een definitievere invulling gaat krijgen.”

Lees het volledige interview met Cees en Martin >>>

bottom of page