top of page

Vacature: Accountmanager Congressen & Evenementen bij SpantWaar kom je te werken?

Spant is een evenementenlocatie en theater in Bussum. Wij pakken daar met plezier en vol inspiratie iedere keer weer uit in het realiseren van unieke events. We zijn spot-on in creativiteit en uitstraling, met vooruitstrevende food concepten van onze eigen keukenbrigade en gebruik van de nieuwste AV technieken. We halen alles eruit om onze gast, relatie én bezoeker, een ultieme beleving te bieden. We organiseren dit bijna het hele jaar rond, met en voor gezelschappen tot zo’n 2.000 personen. Uniek is dat wij alle events 100% CO2 neutraal organiseren. Dat zie je in de samenstelling van onze F&B, de voorzieningen in en rond onze locatie en het investeren in duurzame projecten.


Geen dag is hetzelfde

In deze commerciële functie ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het organiseren van de zakelijke ontmoetingen in Spant! Je geeft rondleidingen in het pand en het werven van nieuwe relaties en onderhouden van bestaande relaties is iets wat jij leuk vindt. Je voelt aan wat de relatie nodig heeft om de bijeenkomst tot een succesvolle te maken. Je bent zeer nauwkeurig en oplettend als het gaat om het offerte traject en bent in staat om aansprekende en “tailor made” offertes te maken. Je vindt het een uitdaging om voor je opdrachtgevers de perfecte bijeenkomst voor te bereiden en te verrassen. Je bent het aanspreekpunt vanaf het eerste contact over de bijeenkomst tot en met de ontvangst van de opdrachtgever(s) op de dag zelf. Intern ben je verantwoordelijk voor het maken van draaiboeken en het doorgeven van de juiste informatie aan de operationele afdelingen. Samen met de andere account- en salesmanagers creëer je voor iedere ontmoeting een podium in Spant!


Wie zoeken wij

Wij zoeken een collega met pit, die proactief werkt, nauwkeurig, klantgericht en een volwaardige gesprekspartner is.

Jij hebt HBO werk- en denkniveau en zeker 2 jaar commerciële werkervaring. Je hebt ervaring in de hotel branche (Hogere Hotelschool is een pré), affiniteit met horeca, je kunt zelfstandig werken en je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Solliciteren

Krijg jij energie van gave events neerzetten en blije klanten? Dan pas je perfect in ons team! Mail je motivatie en CV voor 20 juni naar Judith Melles: jm@spant.org. Wil je meer informatie? Voor meer informatie bel je met Petra Prinsen: 035 7504 706.


Bekijk hier de website en reageer voor 20 juni.
 

126 weergaven

Comments


bottom of page