top of page

Vacature: accountmanager Stadion Tours bij Johan Cruijf ArenA
In de Johan Cruijff ArenA, het huis van Ajax, worden jaarlijks bijna 200.000 bezoekers rondgeleid. Dagjesmensen en toeristen verkennen het stadion met een gids door een kijkje achter de schermen van de Johan Cruijff ArenA. Een VR beleving, de kleedkamer van Ajax, de dug-out en het fantastische uitzicht op het veld zijn allemaal onderdeel van deze tour. Om alle bezoekers een optimale ervaring te bieden hebben wij verschillende Stadion Tours, bijvoorbeeld een VIP Tour en Tours voor groepen. Met name voor deze twee tours hebben wij de ambitie om verder te groeien. Daarom zijn we met het team op zoek naar een accountmanager Stadion Tours voor 40 uur per week.

Kerntaken en verantwoordelijkheden Als accountmanager Stadion Tours ben je gedreven om ons verhaal op de markt te brengen zowel nationaal als internationaal. Je bent er verantwoordelijk voor om zoveel mogelijk new business te generen en samenwerkingen te sluiten, dit gebeurt voornamelijk in onze hoofdstad Amsterdam. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van alle Stadion Tour relaties. Je stelt samen met je manager doelen op en werkt vanuit een salesplan. Je werkt gemakkelijk op basis van data en je zorgt dat alles administratief goed wordt vastgelegd. Kortom dit is een baan met veel afwisseling en veel uitdaging!

Wat zoeken wij? ·         Je bent een enthousiaste teamplayer met een goede salesdrive ·         Je hebt een HBO werk-denk niveau ·         Je hebt minimaal 2 jaar (commerciële)werkervaring ·         Je hebt affiniteit met de toeristische branche ·         Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden ·         Je bent representatief ·         Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam ·         Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift ·         Ervaring met Touroperators en het werken met het CRM systeem is een pre

Wij bieden Een afwisselende baan in een dynamische organisatie met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse of vragen? Stuur je motivatie met CV naar solliciteren@johancruijffarena.nl ter attentie van Laurien Verschure (Coordinator HR)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

266 weergaven
bottom of page