top of page

Vacature assistent verhuur/ medewerker horeca bij Willem Twee


Over de organisatie

Willem Twee muziek en beeldende kunst is een centrum voor talent en experiment, voor muziek, beeldende kunst, mediakunst en film. Wij hebben in ’s-Hertogenbosch twee locaties – de oude Willem II Fabriek aan de Boschveldweg en de Toonzaal gevestigd in de oude synagoge aan de Prins Bernhardstraat.

Willem Twee muziek en beeldende kunst omvat de grote en kleine zaal van het poppodium, tentoonstellingsruimtes, een concertzaal voor klassiek en jazz en analoge klankstudio’s.

Willem Twee muziek en beeldende kunst streeft naar een vergroting van het publieksbereik en wil zowel lokaal effectief als bovenlokaal en nationaal zichtbaar zijn.

We werken met een enthousiast team van ruim 30 (parttime) medewerkers en vele vrijwilligers.


Over de functie

Samen met het hoofd van de afdeling Verhuur geef je de afdeling vorm en vervang je deze bij diens afwezigheid. Je organiseert de commerciële en culturele verhuringen, draagt zorg voor de organisatie van evenementen, onderhoudt contacten met huurders en gebruikers, je voert contractbesprekingen en stelt offertes en contracten op.

Tegelijkertijd maak je deel uit van een pool van horecamedewerkers die breed binnen de organisatie wordt ingezet; zowel qua locatie (Willem Twee Café, Poppodium, Toonzaal) als tijd (werkzaamheden kunnen overdag, in het weekend en/of ’s avonds plaatsvinden).

Je taken zijn

- het inplannen van verhuringen - het opstellen en verzenden van e-mails - het voeren van telefoongesprekken - het voeren van gesprekken met klanten - de voorbereiding van verhuringen (ruimtes inrichten, leveranciers inschakelen, personeel inroosteren) - de begeleiding van personeel - banqueting algemeen

- het voorbereiden van horeca bij openingen, verhuringen en vergaderingen - alle voorkomende werkzaamheden in het Café/keuken/Spiegelzaal en Toonzaal

- de algemene mise en place


Wij vragen

- minimaal mbo werk- en denkniveau - ruime horeca-ervaring - woonachtig in (omgeving) ‘s-Hertogenbosch - veel affiniteit met muziek en beeldende kunst - bezit van HACCP en BHV of bereid dit te halen - bereidheid om ook in het weekend en ’s avonds te werken

Wij bieden

- uitdagend werk in een prettige sfeer - salaris op basis van cao NPF schaal 3 (afhankelijk van ervaring tussen de € 1931,43 en € 2498,51 bruto bij een fulltime aanstelling)

Je profiel

- sociaal en open karakter - proactief, klantgericht en dienstverlenend - flexibel en kan goed samenwerken - goede communicatieve vaardigheden - sterk probleemoplossend vermogen, inlevingsvermogen


Solliciteren Willem Twee wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. We streven ernaar dat ons medewerkersbestand een afspiegeling is van de samenleving met al haar aanwezige verschillen. Onze vacatures staan open voor iedereen. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit in onze organisatie versterkt.


Hoe te reageren Stuur je sollicitatie en CV per e-mail uiterlijk op zondag 8 mei 2022 naar vacatures@willem-twee.nl. Meer informatie over de functie uitsluitend per e-mail: herbertvandenheuvel@willem-twee.nl.

11 weergaven
bottom of page