top of page

Vacature Coördinator Evenementen en Verhuur bij Museum Prinsenhof Delft
Je rol

Museum Prinsenhof Delft is een museum van nationale betekenis met een prachtige Delftse collectie. Onze collectie en verhalen willen wij delen met een zo breed mogelijk publiek. Met onze tentoonstellingen, activiteiten en ons unieke monumentale gebouw willen we bezoekers context geven, inspireren en uitdagen om met elkaar in gesprek te gaan. Dat doen we aan de hand van drie pijlers: Willem van Oranje, Delfts Blauw en Delftse Meesters. En met de voor ons museum kenmerkende ‘Delftse blik’, een nieuwsgierige, innovatieve en open kijk op de wereld.

Artistieke kwaliteit, ambitie en slagkracht kenmerken de huidige organisatie. Wij zijn bezig met een grote kwaliteitsslag, zowel inhoudelijk als met betrekking tot publieksbereik. Voor de afdeling Marketing en Communicatie & Development zijn we op zoek naar een veelzijdige coördinator Evenementen en Verhuur die bij wil dragen aan de groei en positionering van het museum.

Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de eigen en commerciële evenementen van het museum:

  • Je draagt bij aan het profiel van Museum Prinsenhof Delft als levendige en boeiende plek voor interactie, ontmoeting en verdieping. Je speelt een actieve en adviserende rol binnen de projectteams van tentoonstellingen en zet evenementen in om de zichtbaarheid van het museum te vergroten en aandacht voor de tentoonstellingen te genereren. Je bent goed op de hoogte van wat er in de culturele sector en in de stad speelt en zoekt kansen voor eigen evenementen en evenementen in samenwerkingen met anderen.

  • Je zet het museum actief op de kaart als event- en verhuurlocatie en genereert zo extra inkomsten voor het museum. Je bouwt verder aan een relevant netwerk, verzorgt bezichtigingen, en stelt arrangementen en kostencalculaties op. Je levert content aan voor publiciteitsmateriaal en vertegenwoordigt het museum op beurzen.

  • Je coördineert en helpt mee in de operationele uitvoering van zowel de eigen als de commerciële evenementen. Je houdt nauw contact met alle partijen, stelt draaiboeken op en koopt desgewenst externe dienstverlening in.

Functie-eisen

Je profiel

In Museum Prinsenhof Delft werkt een professioneel team dat zich voor de volle 100% inzet voor het museum. Zij vergroten proactief hun kennis, zijn op de hoogte van ontwikkelingen in hun vakgebied en zijn aangesloten bij plaatselijke en landelijke netwerken. Resultaatgerichtheid, samenwerken én de wil en het vermogen om ook buiten de kaders van de eigen functie te denken zijn de kerncompetenties van alle medewerkers. In jou zoeken wij dit dus ook.

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring binnen de hospitality- en evenementenbranche, bij voorkeur bij een culturele instelling

  • Je bent commercieel, met gevoel voor de setting en de verschillende belangen van een museum

  • Je hebt interesse in kunst en cultuur, beleeft plezier aan het contact met klanten en hebt oog voor hun wensen

  • Je bent organisatorisch sterk, flexibel en stressbestendig en bruist van de ideeën. Door jouw creativiteit, netwerk en daadkracht groeit het aantal evenementen en verhuren, en de bekendheid van het museum

  • Uiteraard ben je bereid ook op avonden en in het weekend te werken

  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en bent vertrouwd met reserveringssystemen als Smart Event Manager.

Museum Prinsenhof Delft streeft naar diversiteit in de teams, activiteiten, partners en publieksbereik. Iedereen die denkt hier een bijdrage aan te kunnen leveren, nodigen we nadrukkelijk uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden


Ons aanbod

We bieden een uitdagende baan op een prachtige historische plek met een goede sfeer. Je wordt onderdeel van een hardwerkend team, waarin jij zelf verantwoordelijkheid draagt.

Museum Prinsenhof Delft is onderdeel van de gemeente Delft. Je salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €3.591,- bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 8). De vacature is voor 32 uur per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 2 jaar waarbij wij streven iemand per 1 november 2021 te laten starten.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald. Er zijn voldoende mogelijkheden voor professionele ontwikkeling.

Het museum is gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en ligt midden in de binnenstad van Delft. De werktijden zijn flexibel. Op dit moment werken wij i.v.m. het corona virus voornamelijk vanuit huis.


Meer informatie of direct solliciteren

Wil je eerst meer informatie ontvangen voordat je op de solliciteer-knop drukt? Neem dan contact op met Gabrielle van der Voort, Hoofd Marketing en Communicatie & Development via telefoonnummer 06-10245431 (tot 29 juli en na 23 augustus), of Ilse Scholtes, coördinator Evenementen en Verhuur via telefoonnummer 06- 53634197 (tot 13 augustus).

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en cv voor vrijdag 3 september via de ‘solliciteer’ button. De eerste gesprekken vinden plaats op donderdag 9 september. De tweede gesprekken voeren wij op maandag 13 september.

De jongste oude stad van Nederland

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenteren. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven.

De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisaties. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

Werken voor de stad die zich steeds opnieuw uitvindt

De gemeentelijke organisatie van Delft is compact, maar heeft te maken met alle ontwikkelingen die ook in de grootste steden van Nederland een rol spelen. Ontwikkelingen die vragen om een voortvarende en vernieuwende aanpak. Wij zoeken ambitieuze, initiatiefrijke professionals.

Vragen?

Neem gerust contact op met Charron den Boef Corporate Recruiter via: recruitment@delft.nl. Solliciteer via: Coördinator Evenementen en Verhuur Museum Prinsenhof - Werken voor Delft

16 weergaven
bottom of page