top of page

Vacature: Coördinator Evenementen Museum Prinsenhof DelftJouw functie

Je werkplek Museum Prinsenhof Delft positioneert zich als het stedelijk kunst- en cultuurhistorisch museum van Delft, van nationale betekenis met een (inter)nationaal publieksbereik. De programmering is onderscheidend en verrassend. Het museum profileert zich krachtig op drie iconen van Delft: Willem van Oranje, Delfts Blauw en Delftse Meesters. Jaarlijks bezoeken 85.000 (inter)nationale bezoekers het museum. Het museum staat tot ver over de grens bekend om zijn kwalitatieve en ambitieuze tentoonstellingen. Regelmatig organiseert het museum evenementen rondom deze exposities. Daarnaast zijn er openingen, lezingenavonden, de Museumnacht, de Maand van de Geschiedenis, sponsorevenementen en bijeenkomsten voor de Vrienden van het Prinsenhof. Het museum beschikt over vier unieke zalen waar men terecht kan met 10 tot 450 personen.


Je rol Als coördinator Evenementen ben je, binnen de afdeling Marketing en Communicatie & Development, verantwoordelijk voor de uitvoering van de marketing- en relatie-events. Ook zet je het museum in de markt als eventlocatie en vervang je de coördinator verhuur bij afwezigheid.

Voor de evenementen stel je in overleg met alle betrokken partijen een draaiboek op en coördineer je de logistieke uitvoering voorafgaand en tijdens het evenement. Indien nodig koop je externe dienstverlening in. Ter promotie van het museum als eventlocatie lever je content aan ten behoeve van websites en publiciteitsmateriaal, en vertegenwoordig je het museum op beurzen. Een dag per week ben je verantwoordelijk voor de zaalverhuurtelefoon en -mail. Je beantwoordt vragen, legt opties vast en stelt op basis van voorbeelden arrangementen en kostencalculaties op voor externe partijen. Bij afwezigheid van de coördinator verhuur verzorg je de organisatie van commerciële ontvangsten.


Over jou

Je profiel In Museum Prinsenhof Delft werkt een professioneel team dat zich voor de volle 100% inzet voor het museum. Zij vergroten proactief hun kennis, zijn op de hoogte van museale en gemeentelijke (beleids)ontwikkelingen en zijn aangesloten bij plaatselijke en landelijke netwerken. Eigen regie, verantwoordelijkheid, resultaatgerichtheid én de wil en het vermogen om ook buiten de kaders van de eigen functie te denken zijn de kerncompetenties van al onze medewerkers. In jou zoeken wij dit dus ook. Andere eisen:

  • Je hebt een opleiding op HBO-niveau voltooid, bij voorkeur in de toeristensector, een eventopleiding of de hotelschool

  • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

  • Je bent vertrouwd met MS-Office en reserveringssystemen als Smart Event Manager.

  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve en redactionele vaardigheden, in de Nederlandse en Engelse taal.

  • Je bent bereid ook regelmatig op avonden en in het weekend te werken.

  • Je bent representatief en stressbestendig.


Wat we bieden

Ons aanbod Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en kan oplopen tot €3.485 (schaal 8). Deze vacature is voor 32 uur in de week. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Door het Individueel Keuze Budget heb je maandelijks de beschikking over een deel van je vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Je kunt een bedrag laten uitbetalen of o.a. gebruiken voor de aanschaf van een fiets of het kopen van bovenwettelijk verlof. Het ouderschapsverlof wordt gedeeltelijk door ons betaald.

Je komt te werken op de mooiste historische locatie, Museum Prinsenhof Delft! Gemakkelijk per openbaar vervoer te bereiken en midden in de binnenstad.

Meer informatie of direct solliciteren Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Gabrielle van der Voort, coördinator Marketing en Communicatie & development via telefoonnummer 06-10245431.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Upload jouw motivatie en CV vóór 19 november 2019 via https://werkenvoordelft.easycruit.com/vacancy/2402235/181499?iso=nl. De gesprekken met de selectiecommissie vinden plaats op 25 november 2019. De tweede gesprekken vinden plaats op 28 november 2019.

Delft. Laat zien wat je kan

Delft, een stad van contrasten. Tot ver in het buitenland beroemd om de prachtige, historische binnenstad (en om Delfts blauw). Maar ook om innovatieve kenniscentra als de TU, TNO en Deltares. Een stad van monumenten en experimenten. Delft heeft een rijke historie én is, mede door tienduizenden studenten, jong gebleven. De jongste oude stad van Nederland. Vernieuwing is al eeuwenlang onderdeel van het DNA van Delft. Ook vandaag kijkt de stad reikhalzend uit naar morgen. Het bepaalt de agenda van het bestuur en de gemeentelijke organisatie. Spraakmakende infrastructurele projecten, sociale en bestuurlijke vernieuwing. De organisatie omarmt nieuwe inzichten en creatieve oplossingen.

145 weergaven
bottom of page