top of page

Vacature Congres- en Eventmanager bij Mos
Ben jij een talent in (digitaal) organiseren, creatief, kun jij mensen motiveren en heb jij een grote passie voor kennisevenementen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een

Congres- en Event Manager

voor 24 uur per week

Als Congres- en Event Manager heb je een veelzijdige baan, waarin je verantwoordelijk bent voor het organiseren van kennisevenementen en congressen voor verschillende organisaties in de non-profitsector (verenigingen). Je geeft leiding aan de leden uit je projectteam en zorgt samen voor het beste resultaat! Je leidt projecten van A tot Z op inhoudelijk, logistiek en financieel vlak. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant, leveranciers en andere partijen waar wij mee samenwerken. Door het werken met vrijwilligers krijg je dynamiek in je werk. In deze functie werk je veel samen met je collega’s van communicatie, financiën, MOS studio en het secretariaat (MOS bv).

Dit ben jij

Jij beschikt over een relevante opleiding (afgerond) op hbo-niveau en hebt ervaring met het organiseren van kennisevenementen en congressen voor de non-profitsector. Je weet hoe je ideeën moet vertalen naar een programma concept. Je presteert goed onder druk en je weet met deadlines om te gaan. Je bent duidelijk in je communicatie en weet de juiste social media kanalen in te zetten om je doelgroep te bereiken. Je bent een professional in organiseren en wanneer nodig kun je snel schakelen en bijsturen. Leidinggeven is voor jou geen probleem en samen met je team en je netwerk wil je het beste resultaat bereiken!

Wij bieden

MOS Events bv is een onderdeel van MOS bv. Een afwisselende zelfstandige baan, waarin je jouw ambities zelf vormgeeft. Een team van gedreven collega’s om mee samen te werken en om kennis mee te delen. Veel ruimte voor eigen initiatief en directe samenwerking met opdrachtgevers in een informele professionele cultuur. De mogelijkheid om thuis en op kantoor te werken. Een marktconform salaris.

MOS bv is een full serviceorganisatie voor beroeps- en brancheverenigingen met 50 medewerkers, gespecialiseerd in communicatie, (hybride) evenementenorganisatie, webinars en online kennisplatforms, management, secretariaatsvoering en financiële administratie. Met 30 jaar ervaring in de verenigingsbranche is MOS één van de belangrijkste spelers in Nederland. MOS heeft in huis een eigen webinarstudio.

Solliciteer

Neem voor meer informatie contact op met Miranda Schouten: 033 247 34 00. Wij ontvangen jouw cv - met korte motivatie - graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 5 maart 2021 per e-mail. Mail je reactie naar jose.vos@mos-net.nl

43 weergaven
bottom of page