top of page

Vacature event manager bij TOBACCO Theater

Full-time


TOBACCO Theater, een indrukwekkende evenementen locatie in de culturele hoofdstraat van Amsterdam. Industrieel, fris en stoer. Tien unieke ruimtes vormen samen al jaren het trotse toneel van machtige commerciële events en prachtige voorstellingen met opdrachtgevers als Booking.com, Netflix, Google, KLM, H&M, Nike, Hendricks, Heineken etc..

Functie Als Event Manager ben je onze belangrijkste pion naar voren want jij bent verantwoordelijk voor het begeleiden en neerzetten van onvergetelijke evenementen binnen het TOBACCO Theater. Of het nu gaat om een online evenement, bedrijfsfeest, vergadering, lancering of een sit-down diner, jouw doel is een blown-away opdrachtgever. Dit doe je door glasheldere communicatie, strakke planningen en nauwe samenwerking met alle partners en leveranciers. Ook zorg je ervoor dat het pand er altijd tip top uitziet.

Nog voordat de handtekening op de offerte is opgedroogd bij sales, zet jij alles al in werking zodat je het gehele event onder controle krijgt. Jij hebt het overzicht! Door middel van jouw geordende administratie laat je niets aan het toeval over. Je vertaalt de wensen van de klant naar het evenement.

De functie zal de eerste maanden bestaan uit het voorbereiden en draaien van online events op de vloer tot de markt weer aantrekt.

De perfecte match Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent niet vies van hard werken. Je bent doelgericht met een echte winnaarsmentaliteit. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en dit zit in je bloed. Je bent bereid om de komende maanden online evenementen te draaien op de vloer, maar bent klaar om gas te geven wanneer LIVE events weer mogelijk zijn als eindverantwoordelijke voor de gehele operatie binnen TOBACCO. Je bent gefocust op details, iemand die het overzicht bewaard en elk succes viert. Work hard, play hard!

  • Afgeronde hbo-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie;

  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving;

  • Fulltime beschikbaar;

  • Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;

  • Gastvrij, pro-actief, stressbestendig en zelfstandig;

  • Geen one night stand, maar een relatie;

  • Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden (in principe kantoortijden, maar avonden/weekenden komen ook voor);

  • Voorkeur: per direct beschikbaar

Wij bieden: Van ons mag je natuurlijk ook het een en ander verwachten. Wij bieden een baan met veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatieven. Een marktconform salaris, laptop van de zaak én de allerleukste vrijmibo’s.

CV en motivatie naar: nina@tobacco.nl

26 weergaven
bottom of page