top of page

Vacature Eventmanager (freelance) bij TLN

Freelance voor 16 uur per week


Ben jij creatief, initiatiefrijk en kwaliteitsgericht? Houd jij ervan om evenementen te organiseren en daarbij te streven naar optimale binding met en tussen onze leden? Heb jij veel ervaring in de evenementenbranche en kun je goed samenwerken? Dan zien we je graag op korte termijn starten als onze freelance eventmanager!


Onze organisatie

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is dé ondernemersorganisatie voor wegtransportbedrijven, expediteurs en logistiek dienstverleners. TLN behartigt de belangen van haar leden op internationaal, nationaal, regionaal en lokaal niveau en we zetten ons in voor een sociale, rendabele en duurzame sector, waar ruimte is om te ondernemen. TLN ondersteunt de leden in hun ondernemerschap en ontwikkeling, door het aanbieden van producten en diensten zoals opleidingen en trainingen. De leden van TLN zijn divers, van kleine transportondernemingen tot expediteurs en grote logistieke dienstverleners binnen diverse deelmarkten en kringen. Ook is TLN partner in de onderhandelingen voor de cao van de sector transport en logistiek, waarin zo’n 160.000 medewerkers werkzaam zijn. Net als dat onze leden divers zijn, streven we als organisatie naar een divers personeelsbestand en hechten waarde aan diversiteit.

Jouw functie Als eventmanager ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van diverse evenementen en bijeenkomsten voor onze leden door heel het land. Deze bijeenkomsten organiseren we om leden te informeren, inspireren en met elkaar in verbinding te brengen. De bijeenkomsten zijn meestal fysiek, soms digitaal. We gaan voor kwaliteit en willen leden graag laten vertrekken met het gevoel dat zij een volgende keer zeker weer tijd willen maken om deel te nemen. Je werkt samen met onze medewerker evenementen en interne opdrachtgevers en streeft samen naar het maximale resultaat op het gebied van ledenbinding. Je bent van a tot z betrokken bij dit proces; van het formuleren van het thema en opstellen van een plan van aanpak, het organiseren tot het evalueren van het evenement. Hierbij houd je rekening met de opgestelde begroting. Je streeft naar tevredenheid van opdrachtgever en deelnemers en doet er alles aan om het gewenste imago van TLN uit te dragen.


Wat vragen we van jou? • Je bent een echte verbinder en kunt goed samenwerken • Je bent creatief, initiatiefrijk en kwaliteitsgericht • Je hebt ruimschoots ervaring in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen en weet hoe het is om eindverantwoordelijk te zijn Wat bieden we jou? • Een veelzijdige, uitdagende functie voor 16 uur per week voor ten minste een periode van drie maanden • Een uurtarief van €65 excl. BTW • Flexibele indeling van werktijden • Gezonde lunchmogelijkheden in ons bedrijfsrestaurant in Zoetermeer

Zo doen we dat bij TLN!

Onze kernwaarden Toegewijd aan TLN en onze leden streven onze mensen ernaar om zich dagelijks in te zetten voor het behalen van onze doelstellingen. Eigenaarschap betekent dat je je verantwoordelijk voelt voor de doelen van TLN en dat je alles doet wat binnen je mogelijkheden ligt om deze doelen te bereiken. We verwachten van onze medewerkers dat ze ambitieus zijn door onder andere te blijven werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. We vinden het vanzelfsprekend dat onze medewerkers met verstand van zaken aan de slag gaan en dat kennis actief wordt benut. Deze kernwaarden zijn belangrijk voor onze gezamenlijke cultuur: zo doen we dat bij TLN! En die cultuur is belangrijk voor ons werkplezier, onze dienstverlening naar de leden, ons succes en voor een consistente reputatie. Dagelijks werken daarom zo’n 100 medewerkers in het land of vanuit ons recent vernieuwde kantoor in Zoetermeer volgens deze kernwaarden.


Interesse?

Laat het ons uiterlijk 6 maart 2023 weten door een mail te sturen met je CV én motivatie naar p&o@tln.nl of te solliciteren via onze website (www.tln.nl/werken-bij-tln). Sollicitaties zonder motivatie worden niet in de procedure meegenomen. Voor vragen kan je ook dit mailadres gebruiken of contact opnemen met onze personeel en organisatie adviseur Iris Schagen op telefoonnummer 088-4567156.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

6 weergaven
bottom of page