top of page

Vacature: Facilitair Coördinator (Ver. Hendrick de Keyser)

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoekt Vereniging Hendrick de Keyser per 1 maart 2019 voor een periode van zes maanden een facilitair coördinator voor de verhuur van alle Bijzondere Locaties (0,8 fte, 32 uur per week. Solliciteer voor 31 januari!


​Vereniging Hendrick de Keyser is een landelijk werkende organisatie die zich inzet voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. De Vereniging doet dit door panden te verwerven en ze vervolgens te restaureren en te verhuren. De collectie omvat ruim 425 monumentale panden verspreid over Nederland.  Vereniging Hendrick de Keyser is een non-profit organisatie waarbij nieuwe verwervingen, restauraties, verhuur en publiekactiviteiten nauw in elkaar overlopen. De Vereniging is volop in beweging en telt inmiddels 53 medewerkers. De afdeling Huurzaken, team Verhuur Bijzondere Locaties is verantwoordelijk voor de exploitatie van ruim 15 locaties voor evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, huwelijken en diners. Daarnaast verhuurt zij 13 locaties als vakantiewoning onder het merk ’Monument en Bed’. Deze aantallen zijn groeiend. 

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zoeken wij per 1 maart 2019 voor een periode van zes maanden een: facilitair coördinator, verhuur Bijzondere Locaties (0,8 fte, 32 uur per week).

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de locatiebeheerders van de Monument en Bed-locaties en stuurt hen aan.Organiseert, plant en coördineert de werkzaamheden van schoonmaakpersoneel, sleutelbeheerders, transport, inhuurpersoneel voor zowel de evenementenlocaties als de monument en bed locaties etcetera.Zorgt voor de perfecte uitstraling van de monumentale panden die zijn of zullen worden ingericht als evenementenlocatie of Monument en Bed-locatie en voert hier ook periodiek controle op uit.Verantwoordelijk voor voorraadbeheer, het plaatsen van bestellingen en de facilitaire inrichting van de locaties.Springt in bij het begeleiden van ontvangsten en evenementen als de locatiebeheerder verhinderd is.

Wie ben jij? Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende functie-eisen:MBO+ niveau (bij voorkeur richting facility management)Een hands-on mentaliteit met oog voor kwaliteitPraktisch ingesteld, besluitvaardig en beschikt over probleemoplossend vermogenGoede commerciële en organisatorische eigenschappen Jij begrijpt de kwetsbaarheden en kwaliteiten van ons bijzondere erfgoed.Service- en samenwerkingsgericht Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal Bereid om te werken in de weekenden, tijdens feestdagen en ’s avondsIn het bezit van rijbewijs B. 

Wat kunnen wij je bieden?  Een informele, gepassioneerde en ambitieuze werkgever. De mogelijkheid om onderdeel te zijn van een leuk team, fijne werksfeer en dat in de mooiste panden van Nederland. Ons kantoor is gelegen aan de Herengracht in Amsterdam. Een functie voor zes maanden met een salarisindicatie tussen €2300,- en €2700,- bij een 40-urige werkweek. Ben jij degene die ons team komt versterken? Stuur dan voor 31 januari 2019 jouw motivatie met CV naar: Maaike Odolphi, odolphi@hendrickdekeyser.nl Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Maaike Odolphi via 020-5210645 of mailen naar odolphi@hendrickdekeyser.nl

68 weergaven

Comments


bottom of page