top of page

Vacature: Fondsenwerver particulieren & bedrijven (Theater Rotterdam)

Gezocht! De afdeling Development en Events van Theater Rotterdam is op zoek naar een ambitieuze, representatieve en enthousiaste collega die wil bijdragen aan de toekomst van Theater Rotterdam. Solliciteer vóór 3 maart.


 Wij zijn Theater Rotterdam. We maken theater, presenteren theater en leiden de nieuwste generatie theatermakers op. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland en Europa. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. We brengen spelers, journalisten, dansers, nieuwsgierigen, uitvinders, vertellers, choreografen en talenten samen om theater te maken en echte ontmoetingen te realiseren. Om iets teweeg te brengen in het hoofd, in het hart en in Rotterdam.

Development en Events Theater Rotterdam ontvangt structurele subsidie van de Gemeente en het Rijk. Daarnaast genereert de organisatie inkomsten uit verhuur, kaartverkoop, exploitatie van de horeca en inkomsten uit donaties van fondsen, particulieren en bedrijven. De afdeling Development en Events is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de strategie voor het werven en behouden van particuliere begunstigers, sponsors uit het bedrijfsleven en de commerciële exploitatie van de zalen. Met deze inkomsten levert de afdeling een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de ambities van Theater Rotterdam op het gebied van programmering, educatie, talentontwikkeling en verbinding met de stad.

De functie (32 uur per week) De afdeling Development en Events zoekt op korte termijn een nieuwe collega die zich primair gaat bezighouden met het werven van particuliere giften en sponsorbijdragen. Het doel van de functie is om donaties, periodieke schenkingen, nalatenschappen en bijdragen uit het bedrijfsleven te werven en te behouden. Het opzetten en uitvoeren van het relatiebeheer met deze begunstigers is een belangrijk onderdeel van de functie. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder leiding van het hoofd Development en Events.

Voor deze functie zoekt Theater Rotterdam een ambitieuze, representatieve en enthousiaste collega, die wil bijdragen aan de toekomst van Theater Rotterdam.

KerntakenProspect research - identificeren en analyseren van kansrijke gevers.Identificeren en ontwikkelen van kansrijke proposities – bouwen van cases for support.Bedenken en coördineren van creatieve wervingscampagnes – o.a. via telemarketing, crowdfunding, online.Relatiebeheer met bestaande en potentiële begunstigers – persoonlijk onderhouden van contacten, communicatie over bestedingen, relatie-ontvangsten bij voorstellingen.Administratieve organisatie, o.a. CRM en financiële administratie. De ideale collegaHeeft enkele jaren werkervaring op het gebied van particuliere fondsenwerving en/of sponsorwerving.Heeft affiniteit met Rotterdam, cultuur en in het bijzonder met theater.Werkt georganiseerd, gestructureerd, planmatig, zelfstandig en nauwkeurig.Is initiatiefrijk en creatief.Heeft zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden.Brengt een relevant netwerk mee.Is bereid om voorstellingen te bezoeken en regelmatig te werken in de avonden en weekenden. We biedenInschaling salaris conform cao toneel en dans. Afhankelijk van leeftijd, kennis en ervaring.Ontwikkelingsmogelijkheden in het vakgebied en theater.Meer dan 500 voorstellingen en projecten per seizoen die je gratis mag bezoeken.Twee ‘werkplekken’ midden in de stad; in het Witte de With kwartier en aan het Schouwburgplein.Een baan bij een vernieuwende theaterorganisatie met spannende en talentvolle makers, internationale gastprogrammering en verdiepende programma’s. Solliciteren Heb je vragen over de functie, neem dan contact op met Kim Christiaansen (hoofd Development en Events) via kim.christiaansen@theaterrotterdam.nl of 010 - 40 44 111.

We vragen van je een korte motivatiebrief en een helder cv. Je sollicitatie ontvangen we graag uiterlijk op 03-03-2019 via onze website http://werkenbij.theaterrotterdam.nl .

Bekijk de vacature op deze site.

41 weergaven
bottom of page