top of page

Vacature Hoofd Horeca en Evenementen bij Markant UdenBij Markant Uden halen we alles uit de kast om van elk moment, groot of klein, een bijzonder moment te maken. Dat is de verdienste van vijfentwintig jaar ervaring in het organiseren en faciliteren van evenementen en theatervoorstellingen. Gasten voelen zich thuis bij ons. Niet alleen vanwege onze ervaring en professie, maar bovenal vanwege de Brabantse gastvrijheid die ons met de paplepel is ingegoten. Wij maken ruimte voor de meest bijzondere ideeën, laten onze creatieve geest maar wat graag de vrije loop en denken ‘out-of-the-box’ en mee in oplossingen. Alles om een onvergetelijke indruk achter te laten. Ga jij ons daarbij helpen? Voor ons hechte, gezellige team zijn we namelijk op zoek naar een:

Hoofd Horeca & Evenementen (32 uur)


Wat ga je doen Bij ons krijg je alle ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen en jouw kwaliteiten te ontplooien. Samen met jouw collega Operationeel Event Manager ben jij betrokken én verantwoordelijk voor het hele proces rondom onze evenementen in theater en evenementenzaal. Van de voorbereiding en de organisatie tot de realisatie. Je maakt draaiboeken en calculaties, maakt en bewaakt afspraken met leveranciers, roosters voor het personeel, geeft operationeel leiding aan zo’n 25 medewerkers en neemt de financiële afwikkeling voor je rekening. Of het nu gaat om een energiek dancefeest, een grootschalig bedrijfsevenement, een intiem concert of het plaatselijke carnaval. We kunnen de organisatie met een gerust hart aan jou overlaten. Jij zorgt er namelijk voor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Met jouw positieve, gastvrije en hands-on mentaliteit ben je niet te beroerd om in de rustigere periodes operationeel bij te springen waar het nodig is, dat kan zijn in het theater, evenementzaal of bij ons naastgelegen restaurant Cusco.

Wat we jou bieden Het is heerlijk werken in een omgeving waar mensen komen voor hun plezier en ontspanning. Onze dynamische organisatie is volop in beweging en in deze ondernemende functie kun jij daar een steentje aan bijdragen. Door de platte, informele organisatiestructuur worden jouw ideeën snel gehoord én in gang gezet. Uiteraard staat hier een aantrekkelijk salaris conform de Horeca CAO, functieschaal VI en een fijn pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder toegang tot alle theatervoorstellingen tegenover.

Dit ben jij Jij hebt een functie-gerelateerde opleiding gevolgd op MBO 4- of HBO-niveau en al enkele jaren relevante werkervaring. Uiteraard ben je super gastvrij én gastgericht, een kei in het roosteren en plannen van events, daadkrachtig en flexibel inzetbaar (de werkzaamheden vinden voornamelijk plaats van woensdag t/m zondag en in de avonduren). Daarnaast heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan en zet je graag die stap extra om tot het allerbeste resultaat te komen. Tot slot weet je als geen ander hoe je als een enthousiaste en motiverende leidinggevende voor je team moet fungeren.

Solliciteren Ben jij die enthousiaste Hoofd Horeca & Evenementen die ons team compleet gaat maken? Stuur dan jouw motivatie en cv vóór 8 mei a.s. naar Nicole van de Nieuwenhuyzen via sollicitatie@markantuden.nl o.v.v. Operationeel Event Manager. Heb je vragen of wil je meer weten over deze functie? Neem dan gerust even contact op met Liset ten Tije via telefoonnummer 0413-256110 of mail je vraag naar ltentije@markantuden.nl. We kijken uit naar je reactie! De eerste gesprekken vinden plaats vanaf week 19. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

42 weergaven

Comments


bottom of page