top of page

Vacature Hoofd horeca en publieksservice bij De LaweiSchouwburg De Lawei is op zoek naar een

Hoofd Horeca en Publieksservice

voor 36 uur per week (flexibele werktijden; ook avond- en weekenddiensten)

De Lawei is dé culturele ontmoetingsplek van Drachten en wijde omgeving, waar makers en liefhebbers van podiumkunsten, film en beeldende kunst elkaar treffen. Een schouwburg met een divers, uitdagend, eigenwijs en hoog kwalitatief aanbod van cultuur.

Functie inhoud Je geeft leiding aan de afdelingen horeca (30 medewerkers) en kaartverkoop/receptie (8 medewerkers). Met deze teams ben je het gezicht van de organisatie en zorg je voor een optimale bezoekerservaring voor alle bezoekers. Met creativiteit en oog voor kwaliteit zorg je voor een efficiënte uitvoering van de diversiteit aan werkzaamheden van je afdelingen. Je zorgt voor de juiste aansluiting tussen de ambities van de organisatie en de bijbehorende kwaliteiten van de teams. Hiertoe doe je voorstellen, werkt deze uit en implementeert deze. Je stemt met andere afdelingen operationele zaken af. Verder voer je regelmatig regiediensten uit en waar nodig spring je bij alle voorkomende werkzaamheden bij. Je valt onder de aansturing van het hoofd bedrijfsvoering en stelt samen met hem het jaarplan en de doelstellingen op.

Wat verwachten wij van jou? De verscheidenheid aan werkzaamheden vraagt om een zorgvuldige, resultaatgerichte, enthousiaste en flexibele persoonlijkheid met sterke organisatorische kwaliteiten, oog voor detail en een proactieve houding. Je hebt minimaal 5 jaar relevante management ervaring (in de horeca) en gedegen kennis van een diverse publieksbenadering. Je vindt het leuk om al onze gasten goed en met plezier te ontvangen. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en bent gewend op verschillende niveaus aan te sturen. Je kunt makkelijk uit de voeten met de diverse softwarepakketten en draait met gemak een goede personeelsplanning in elkaar. Jouw glas is altijd half vol en je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen binnen je vakgebied, met een scherp oog voor innovatie van producten en diensten. Je hebt een grote affiniteit met (podium)kunsten en houdt van de dynamiek binnen de schouwburg.

Wat bieden wij jou Een uitdagende functie bij een ambitieuze schouwburg. Een schouwburg waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De werkomgeving biedt variatie en uitdaging en geeft ruimte voor creativiteit en initiatief. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling. Conform de CAO Nederlandse Podia valt deze functie in schaal 8. De Lawei is er voor iedereen. Wij vinden diversiteit en inclusie op de werkvloer belangrijk. Wij nodigen sollicitanten van harte uit te reageren.

Vacature en informatie Voor meer informatie kun je contact opnemen met personeelszaken@lawei.nl, of telefonisch bij Alfred Matthijssen, hoofd bedrijfsvoering, op telefoonnummer 0512 33 50 20. Hiervoor zijn belmomenten gepland op vrijdag 9 juli tussen 11.00-12.00 uur en donderdag 22 juli tussen 11.00-12.00 uur. Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag uiterlijk 11 augustus aanstaande via: personeelszaken@lawei.nl. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 20 augustus, de tweede ronde is gepland op woensdag 25 augustus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld Schouwburg De Lawei heeft meerdere horeca en publieksservice gerichte vacatures openstaan, kijk voor meer informatie op de website van De Lawei.

10 weergaven
bottom of page