top of page

Vacature: Interim Salesmedewerker bij GeoFortInterim Salesmedewerker

met ervaring met Smart Event Manager 8 - 32 uur per week

februari, maart, april 2020

Wie zijn wij?

GeoFort is een interactief science center waar alles om de toekomst van de planeet aarde draait. Het is gevestigd op een spannend fort in de Nieuwe Hollandse Waterlinie. GeoFort is een jonge organisatie met grote ambities. Het werk vindt plaats in een kleinschalige, dynamische omgeving met betrokken collega’s.

GeoFort is met 9 verschillende locaties en 7 vergaderzalen een prachtige locatie voor familiefeesten, kinderfeestjes, bruiloften, vergaderingen, bedrijfsuitjes en teambuilding van 8 tot 500 personen. Jaarlijks brengen inmiddels 100.000 mensen een bezoek aan het fort.

Wie zoeken we?

Met het plotselinge vertrek van twee vaste salesmedewerkers is GeoFort op zoek naar interim krachten die offertes kunnen opstellen met behulp van Smart Event Manager. Als interim saleskracht ben je verantwoordelijk voor het concreet maken van de offertes voor zakelijke en particuliere klanten.

Je houdt je bezig met de commerciële vertaling van de klantwens naar concrete uitvoerbare afspraken. Dit werk je uit in ons reserveringssysteem Smart Event Manager. Onze proposities zijn verrassend divers. Denk aan: (inter)actieve workshops, teambuilding sessies, business meetings, borrels en feesten. Door onze eigen horeca maken wij onze klanten met veel service en kwaliteit blij.

De werkzaamheden zijn voor de maanden februari, maart en wellicht ook april 2020.

Je bent een sympathieke verkoper die klant- en resultaatgericht. Je wordt ingewerkt in de bijzonderheden van de locatie GeoFort, waarna je snel zelfstandig offertes kunt opmaken.

Solliciteren

Herken je jezelf in het profiel en wil je reageren? Stuur dan zsm met jouw CV en motivatie onder vermelding van “Salesmedewerker” per e-mail naar willemijnsvl@geofort.nl t.a.v. Willemijn Simon van Leeuwen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Informatie kan opgevraagd worden via 06-20614572. Ter inspiratie kan je een kijkje nemen op twee websites: www.geofort.nl, www.geofortevents.nl.

23 weergaven
bottom of page