top of page

Vacature: Junior accountmanager evenementen bij DeLaMar Theater

voor 32 - 40 uur per weekDeLaMar Theater DeLaMar Theater is hét theater in hartje Amsterdam. Of je nou houdt van musicals, cabaret, toneel of muziek. Bij DeLaMar Theater is iedereen van harte welkom. We houden van ons gebouw, met zijn rode stoelen en goud omlijnde toneel. We houden van onze medewerkers, onze acteurs en uiteraard onze gasten. Naast voorstellingen biedt DeLaMar Theater ook volop mogelijkheden voor kleine- en grootschalige evenementen tot 1.500 personen. DeLaMar Theater is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest bijzondere evenementenlocaties in het centrum van Amsterdam. Met 2 theaterzalen, 7 foyers en 2 lounges kunnen wij (inter)nationale evenementen, zoals symposia, congressen, workshops, diners, film premières en productlanceringen inspirerende ruimtes bieden. Alle evenementen worden vanuit de Hostmanship filosofie verzorgd, waarbij de onvergetelijke ervaring van de bezoeker en klant centraal staat.  


De afdeling De afdeling Sales & Events (4 FTE inclusief vacature) is binnen DeLaMar Theater verantwoordelijk voor de verkoop van zakelijke en bijzondere evenementen. De afdeling houdt zich bezig met verwerking en organisatie van zakelijke evenementen en werkt samen met afdelingen zoals Techniek, Horeca en Marketing. De afdeling werkt op basis van targets. De functie junior accountmanager rapporteert aan de manager zakelijke markt.


De functie Als junior accountmanager kom je te werken op de afdeling Sales & Events van DeLaMar Theater en samen met je collega’s zorg je ervoor dat DeLaMar Theater top of mind is als evenementenlocatie. Binnenkomende aanvragen pak je direct op en na overleg met je team, adviseer je (potentiële) opdrachtgevers over de mogelijkheden (conceptueel, maar ook op gebied van catering, aankleding en techniek) en zorg je voor een passende offerte. Afhankelijk van je ervaring krijg je direct de ruimte om verantwoordelijk te zijn voor het gehele traject, van aanvraag tot evaluatie tot relatiebeheer.Met jouw positieve energie en begrip van de opdrachtgevers behoefte, weet jij bestaande en nieuwe klanten enthousiast te maken voor deze unieke evenementenlocatie.  


Werkzaamheden:

Je behandelt binnenkomende evenement- en zaalhuur aanvragen;Je begeleidt opdrachtgevers gedurende het hele traject, vanaf het eerste contact tot en met het offertetraject, het evenement zelf, de aftersales en bijbehorende administratieve taken;In aanloop van een (mogelijk) offerte traject en/of evenement verzorg je locatiebezichtigingen met (potentiële) klanten (zowel in Nederlands als Engels);Je maakt draaiboeken voor interne afdelingen en voert wijzigingen door;Je bent actief aanwezig bij activiteiten van DeLaMar Theater, zoals (zelf georganiseerde) relatieavonden en gaat mee naar (netwerk) borrels en jaarlijks terugkerende beurzen;Je denkt actief mee over de acquisitiestrategie van het theater en voert deze uit;Je verzorgt de facturatie en de administratieve afhandeling van jouw evenementen of de evenementen waarbij je de manager assisteert.

Wij vragen:

 • Een enthousiaste, stressbestendige en servicegerichte persoonlijkheid, waarbij flexibiliteit erg belangrijk is;

 • Uitstekende communicatieve en representatieve vaardigheden (Hostmanship);

 • Sterke mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en bij voorkeur ook Engelse taal;

 • Een relevant genoten (hbo-)opleiding zoals Hotelmanagement, Eventmanagement, Facilitymanagement of Vrijetijdsmanagement;

 • Bij voorkeur 3 jaar werkervaring op gebied van account- en/of eventmanagement binnen de eventbranche;

 • Commercieel ingesteld en enthousiast over theater en cultuur;

 • Ambitie om je verder te ontwikkelen op sales en accountmanagement.

Wij bieden:

 • Een jaarcontract (32-40 uur per week) met mogelijkheid tot verlenging;

 • Een marktconform salaris (min. € 2.437 en max. € 2.690 bruto per maand exclusief 8% vakantiegeld bij 40 uur);

 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied;

 • Een inspirerende werkplek in hartje Amsterdam;

 • Eerste keuze uit voorstellingen spelende in DeLaMar Theater;

 • Gemotiveerde, enthousiaste collega’s en een informele cultuur.

Interesse? Mail je motivatie en CV naar werken@delamar.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Maud Uilenreef, manager zakelijke markt, 020 – 555 26 81. Kijk voor meer informatie op de website van het DeLaMar Theater.


Reageren kan tot maandag 6 december 2019 en voor maandag 16 december ontvang je een reactie van ons.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

65 weergaven
bottom of page