top of page

Vacature Manager Publiek & Relatiemanagement

Kunstmin is per direct op zoek naar een Manager Publiek & Relatiemanagement (Fulltime, 36 uur).

Kunstmin zet zich in voor een samenleving waarin iedereen meedoet. Via kunst en cultuur willen we dat iedereen de kans krijgt anderen te ontmoeten, ervaringen op te doen en geïnspireerd te raken. We programmeren, organiseren en produceren uiteenlopende programma’s vanuit twee prachtige locaties, de Schouwburg en het Energiehuis, midden in het historische centrum van Dordrecht. We zijn er trots op dat we één van de belangrijkste culturele podia in de Drechtsteden zijn. We willen dat ons team een afspiegeling is van alle Drechtstedenaren. Zodat we van elkaar kunnen leren en van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de inwoners van Dordrecht en ver daarbuiten. We zijn op zoek naar jouw unieke kwaliteiten en wel in de functie van:

Manager Publiek & Relatiemanagement (36 uur)

Als gastvrij, ondernemend en enthousiast team dat (podium)kunst, ontmoeting en beleving tot een groot succes wil maken zoeken we per direct een manager Publiek & Relatiemanagement met energie en ambitie. We zoeken een netwerker met commercieel talent. Je gaat aan de slag op een uitdagend werkterrein. Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor onze publieke diensten: de afdelingen kassa & receptie en horeca & events. Je onderhoudt daarnaast relaties met vele bedrijven, particulieren en andere stakeholders. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en we beschikken daar zelf over twee vlakke vloer zalen (312 en 150 plaatsen), een studio waar vanuit we produceren en verschillende vergaderruimtes.

Wat ga je doen?

  • Je bent verantwoordelijk voor een optimale gastvrijheidsbeleving en de hoogst haalbare kwaliteit rondom de voorstellingen. Gastvrijheid vul je gevarieerd en op een moderne manier in.

  • Vanuit je commerciële ambitie ben je verantwoordelijk voor het relatiemanagement en business development, o.a. nieuwe product/marktcombinaties, nieuwe doelgroepen en cross en upselling. Je kent de markt en gebruikt die kennis voor de ontwikkeling van marktconcepten.

  • Je signaleert en creëert kansen voor het genereren van inkomsten uit evenementen en sponsoring.

  • Ons Bedrijfsvrienden netwerk groeit dankzij jouw inzet.

  • Je bouwt aan en investeert in een breed netwerk en je bent hierbinnen actief op beurzen en netwerkbijeenkomsten.

  • Je geeft leiding aan de diverse medewerkers binnen jouw afdeling.

  • Je voert regiediensten uit tijdens voorstellingen en evenementen.

  • Als MT-lid draag je bij aan organisatie brede beleidsontwikkeling en implementatie.

Wie ben jij? Wij laten ons graag inspireren door een Manager Publiek & Relatiemanagement die al veel in zijn of haar mars heeft en die ook nog niet is uitgeleerd. Je combineert moeiteloos een veelheid aan taken en je bent onze gedroomde gastheer/gastvrouw die met plezier en met gemak schakelt tussen ons diverse publiek en stakeholders. Je bent scherp in de analyse en strategisch sterk. Je hebt meerdere jaren rvaring als leidinggevende. Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau en ben je in het bezit van een diploma BHV en Sociale Hygiëne of bent bereid dit op korte termijn te halen. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en -dagen.

Wat bieden wij jou? Een zelfstandige en veelzijdige functie in een ambitieuze organisatie waar veel aandacht is voor ontwikkeling en samenwerken met oog voor elkaar. We bieden jou prima arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Nederlandse Podia (afhankelijk van jouw kennis, ervaring en talenten). Werktijden zijn in overleg, waarbij flexibiliteit geboden is.

Solliciteren en meer informatie Spreekt onze organisatie en de vacature je aan? Dan horen we heel graag van jou. Reageren kan door een motivatiebrief en cv te sturen o.v.v. Vacature Manager Publiek & Relatiemanagement naar vacature@kunstmin.nl. De sollicitatieperiode loopt t/m 16 januari. De eerste gesprekken zullen in de week van 17 januari plaatsvinden.

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Marleen Moelands, Directie Assistent, via marleen@kunstmin.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

28 weergaven
bottom of page